Zuhal Topal’dan hayranlarını şaşırtan imaj değişikliği!

Zuhal Topal’dan hayranlarını şaşırtan imaj değişikliği!
Başarılı sunucu Zuhal Topal'ın saçlarında yaptığı değişiklik şaşırttı. Bir süredir sarı saçlarıyla ekrana gelen başarılı oyuncunun yeni imajına sosyal medyada beğeni yağdı.

En çok izlenen yemek yarışma programları arasında yer alan "Zuhal Topal'la Sofrada" programının başarılı sunucusu Zuhal Topal yeni imajıyla dikkatleri üzerine çekti.

Bir süredir sarı saç rengiyle ekrana gelen Zuhal Topal, yarışmanın 6 Kasım Çarşamba günün yayınlanan bölümünde imaj değişikliğine gittiği görüldü.

Zuhal Topal'ın yeni saç rengini beğenen takipçileri sosyal medya hesabındaki paylaşımın altında yorumlarını dile getirdiler.

Zuhal Topal'ın yeni tarzına gelen bazı yorumlar;

aristoomer: Sofra muhabbet bahane, saç modeli şahane.. Liseli genç kızlar gibi çok şirin çıkmış sınız.. Tebrikler

seherhuseyinferit: Her zaman ki gibi güzelsin abla

bilge_797: Saçlarınız cok tatlı olmus

aycaa_5917: Ablacım saçların mükemmel olmuş güzelliğine güzellik katmış mahşallah

fcanan52: Saçlar super

mirayvenilay: Ne güzel kadınsınız

fadime.9786 Ya saçın muhteşem olmuş bayıldım tek kelimeyle

zuhal_zeytinci: Saçınız çok yakışmış bu haliyle çok daha güzel olmuşsunuz

Zuhal Topal'la Sofrada’ya Nasıl Başvuru Yapılır?

Başarılı sunucu Zuhal Topal'ın sunumuyla Fox TV ekranında izleyiciyle buluşan "Zuhal Topal'la Sofra'da" programında her hafta farklı gelin ve kaynanaların sofrada mücadelelerine eşlik ediyoruz. Diğer yemek program temalarının aksine bu programda gelinler yemekleri hazırlıyor kaynanalar puanlama yapıyor. Her hafta en yüksek puanı alan yarışmacı 15 bin lira ödülün sahibi oluyor. Yarışmaya katılabilmek için bir kaç önemli nokta bulunmakta. Dikkat edilmesi gereken noktaları aşağıdaki maddelerde sizler için derledik. Gelelim programa nasıl başvuru yapılacağına...

Programa başvuru yapmak için öncelikle buraya tıklayın.

  1. Yukarıdaki bağlantıya tıklayarak "Zuhal Topal'la Sofrada Başvuru Formu" sayfasına giriş yapın.
  2. Sayfanın en üst kısmında bulunan fotoğraf ekleme butonuna tıklayarak yüzünüzün net göründüğü fotoğrafı sayfaya yükleyin.
  3. Devamında kendiniz ve kaynananız hakkında sorulan soruları yanıtlayın.
  4. Başvuru formunu doldururken "Kayınvalidenizle en çok hangi konuda görüş ayrılığı yaşarsanız?", "Kazanırsanız büyük ödülü nasıl harcamayı düşünüyorsunuz?", "Başvurduğunuz ve katıldığınız başka bir program var mı? Varsa neler?" sorularını tüm samimiyetinizle doldurmanızı öneriyoruz.

Yukarıdaki maddeleri geçtikten sonra "Katılım Şartlarını ve Gizlilik Politikasını okudum, kabul ediyorum" kutucuğunu işaretleyip 'gönder' butonuna tıklayarak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

08-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler