Tozlu Yaka ve Senden Daha Güzel Dizisinin Yayın Tarihi Değişti

Tozlu Yaka ve Senden Daha Güzel Dizisinin Yayın Tarihi Değişti
Fox Tv ekranlarında yaz aylarında yayınlanmak üzere seyirci karşısına çıkan Tozlu Yaka ve Senden Daha Güzel dizilerinin yayın günleri değişti.

Televizyon kanalları yeni sezon planlamalarını yapmaya başladılar. Hangi dizi hangi gün ekrana gelecek, yeni dizilerin yayın tarihleri ne olacak ve hangi gün yayınlanacak, eski dizilerde yayın günü değişikliği yaşanacak mı? Bütün bu soruların cevabı yakın zamanda belli olacak ve kanallar günlük yayın akışlarını oluşturmaya başlayacaklar. Yaz sezonunda Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka ve Senden Daha Güzel adlı dizilerinin de bu yeni planlamaya göre yeni yayın tarihleri belli oldu. Şimdilik eylül yayın dönemi için onay alan bu iki dizinin yeni yayın tarihi ve günü ise önümüzdeki haftadan itibaren akışa konulacak. İşte kanalın sevilen ve reytingi görece yüksek olan Tozlu Yaka ve Senden Daha Güzel dizisinin yeni yayın tarihleri.

Tozlu Yaka Dizisinin Yeni Yayın Tarihi Belli Oldu

NTC Medya tarafından yaz sezonunda yayınlanmak üzere Fox Tv için hazırlanan Tozlu Yaka dizisinin 9. Bölümden itibaren yayın tarihi ve günü değişti. Oyuncu kadrosunda Dolunay Soysert, Emre Kınay, Tayanç Ayaydın, Begüm Birgören, Kaan Miraç Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Çağla Şimşek, Serra Pirinç, Nur Yazar, Kadim Yaşar, Özgür Foster, Oğulcan Arman Uslu ve Doğa Lara Akkaya’nın yer aldığı Tozlu Yaka bir gençlik dizisi olarak ekranlara geldi. Şu ana kadar pazartesi akşamları ekrana gelen dizinin yeni yayın tarihi ise 28 Ağustos Pazar olarak belirlendi. Dizinin bundan sonra pazar günleri ekrana geleceği ve yeni yayın döneminde de böyle devam edeceği öğrenildi.

Senden Daha Güzel Dizisinin Yeni Yayın Tarihi Belli Oldu

Gold Film tarafından Fox Tv için hazırlanan ve romantik komedi türünde olan yazlık dizi Senden Daha Güzel’in yayın günü değişti. Dizinin yeni yayın günü cumartesi olarak belirlenirken bu yayın gününde ilk olarak 3 Eylül tarihinde seyirci karşısına çıkacak. Dizi şu ana kadar konuk oyuncularıyla gündem olmayı başardı. Dizinin oyuncu kadrosunda Cemre Baysel, Burak Çelik, Berat Yenilmez, Ebru Cündübeyoğlu, Sevinç Erbulak, Cihan Ercan, Anıl Çelik, Merve Şen ve Ozan Kaya Oktu gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin yeni yayın döneminde yayınına devam etmesi planlanıyor.

25-08-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar