Zümrüdüanka 12. Bölüm İzle!

Zümrüdüanka 12. Bölüm İzle!
Zümrüdüanka 12. Bölüm İzle; 26 Eylül Cumartesi akşamı 12. Bölümüyle ekrana gelen Zümrüdüanka dizisinin 12. Bölümünü canlı, tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Zümrüdüanka 12. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Alp Navruz, Ceren Yılmaz, Selim Bayraktar, İsmail Hacıoğlu ve Ayten Uncuoğlu’nun bulunduğu Zümrüdüanka dizisi Cumartesi akşamı saat 20.00’da 12. Bölümüyle Fox Tv’de ekranlara geliyor. İkinci sezonunda olan ve ancak sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan Zümrüdüanka kanalın umut bağladığı yapımlardan olsa da bu durumun devam etmesi durumunda final söylentilerinin yakın zamanda başlayacağı açık bir şekilde görülüyor. Dizi bir türlü istediği yükselişi yakalayamazken gelecek bölümler dizinin akıbetini belirlemede etken olacak gibi görünüyor. Zümrüdüanka bu akşam yayınlanacak yeni bölümüyle bir çıkış yakalama peşinde.

Zümrüdüanka Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv ekranlarında bu sezon ikinci sezonuyla ekrana gelen ancak bir türlü istenilen çıkışı yakalayamayan Zümrüdüanka Dizisi yayınlanan son bölümde Serhat’ın Zümrüt’ü bulmuş ve onunla yaşayamadığı günleri yaşamaya başlamıştı. Ancak Serhat’ın sınavı yeni başlamıştı çünkü Zümrüt’e yaptıklarının hepsi şimdi kendi başına gelmeye başlamıştı. Öbür taraftan Serhat’ın öğrendiği bir sır bütün bir konağın geleceğini etkileyecek türdendi ve Serhat bu sırrı açıklayacaktı.

Zümrüdüanka 12. Bölümde Neler Olacak?

Fox Tv’nin töre ve aşk dizisi Zümrüdüanka bu akşam 12. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Zümrüt kendisinden saklanan bir sırrı öğrenmiştir ve böylece Deniz’in gerçek kimliği ortaya çıkmıştır. Azimet kurduğu oyunda başarılı olmuştur. Bunun üzerine Zümrüt Serhat’la olan geçmişini ve yaşadıkları aşkı sorgulamaya başlar. Serhat için ise hayatında Zümrüt’ten başkası yoktur ve olmayacaktır da. Ancak Serhat Zümrüt’ü ikna edebilecek midir? Bu sırada Zümrüt ve Serhat yeni yeni sınavlarla sınanmaktadırlar. İkilinin aşkı bu sınavları yenebilecek midir? Bu sırada Deniz serhat’ın hayatında kalıcı olabilmek için başka yollar denemeye başlar. bu yollar Deniz ve serhat’ı yakınlaştıracak mıdır ve yoksa tehlikeli bir sona mı sürükleyecektir? Öbür taraftan Sahundan artık kendi kararlarını kendisi almaya kararlıdır ve başkalarının demesiyle yaşamamaya karar vermiştir. Serhat tüm yaşananlardan yorgundur ve hem Zümrüt ve hem de kızı için verdiği savaşlardan nasıl çıkacaktır? Bütün bu soruların ve daha fazlasının cevabı bu akşam ekrana gelecek Zümrüdüanka dizisinde yanıt buluyor.

Bu akşam 12. Bölümüyle ekrana gelecek olan Zümrüdüanka dizisini canlı izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olabilmek için canlitv.com adresini takip etmeyi unutmayın.

26-09-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar