Zümrüdüanka 11. Bölüm İzle!

Zümrüdüanka 11. Bölüm İzle!
Zümrüdüanka 11. Bölüm İzle; 19 Eylül Cumartesi akşamı 11. Bölümüyle ekrana gelen Zümrüdüanka Dizisinin 11. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Zümrüdüanka 11. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Alp Navruz, Ceren Yılmaz, Selim Bayraktar ve İsmail Hacıoğlu’nun bulunduğu Zümrüdüanka dizisi 11. Bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. Bu sezonun ikinci bölümü olacak dizi sezona iyi bir başlangıç yaparak reytinglerde üst sıralarda yer almayı başarmıştı. Dizi yeni bir hikayeye başlayarak Zümrüt’ün yokluğunda Serhat’ın yalnız başına yaşamaya çalışmasını ve konakta meydana gelen olaylara yoğunlaşmıştı. Serhat’ın Zümrüt’ü kaçıran kişiyi bulmak için verdiği mücadelenin anlatıldığı dizi bu akşam yine heyecanlı bir bölüm ve hikayeyle ekranlara geliyor.

Zümrüdüanka Son Bölümde Neler Oldu?

Serhat Zümrüt’ün yokluğunda yeni hayatına alışıp acılarla yaşamaya başlamıştı. Tabi bu sırada Zümrüt’ü kendinden alan kişileri de bulmak için çalışmalara başlayan Serhat’ın bu girişimleri başına yeni dertler açmaya başlamıştı. Abbas ve Azimet bu süreçte Serhat için planladıklarını devreye sokarken Serhat ise kendisinden gizlenen sırları öğrenmiş ve konakta yaşam artık tam anlamıyla başka bir hale bürünmüştü.

Zümrüdüanka 11. Bölümde Neler Yaşanacak?

Serhat sevdiği kadın olan Zümrüt’e yeniden kavuşmuştur. Her şey tam yoluna girerken Serhat’ın sınavlarının henüz başladığı ortaya çıkar. Zamanında Zümrüt’ü suçladıklarıyla bu sefer Serhat sınanmaya başlamıştır. Serhat bu süreçte sevdiği kadın Zümrüt’ü elinden kaçırmamak için uğraşmaktadır. Serhat Zümrüt’ün yokluğunun acısını çıkarmak istercesine onunla zaman geçirmek ister ancak bu hiçte kolay olmayacaktır. Cihan’ın konağa gelmesi ikili arasında yeni bir fırtınanın kopmasına sebep olur. Öbür taraftan Serhat ve Deniz Işık’ın velayetini almak için uğraşmaktadırlar. Ancak Cihan’ın kızından vazgeçmeye niyeti yoktur ve bu sebeple iki taraf arasındaki kavga gittikçe kızışır. Peki tüm bunlar yaşanırken Serhat Zümrüt aşkı yeni sınavdan geçebilecek midir? Serhat başına gelenlere katlanabilecek midir ve Işık’ın velayetini alabilecekler midir? Peki Cihan konakta nelere sebep olacaktır? Tüm bu soruların ve daha fazlasının cevabı bu akşam 11. Bölümüyle ekrana gelecek olan Zümrüdüanka dizisinde cevap buluyor.

Zümrüdüanka dizisi bu akşam saat 20.00’da Fox Tv’de. Diziyi canlı izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip etmeyi unutmayın.

19-09-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar