Zümrüdüanka 14. Bölüm İzle!

Zümrüdüanka 14. Bölüm İzle!
Zümrüdüanka 14. Bölüm İzle; 10 Ekim Cumartesi akşamı 14. Yeni bölümüyle ekrana gelen Zümrüdüanka dizisinin 14. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Zümrüdüanka 14. Bölüm İzle; Başrollerinde Alp Navruz, Ceren Yılmaz, Selim Bayraktar ve İsmail Hacıoğlu’nun rol aldığı Zümrüdüanka dizisi 14. Yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. İkinci sezonunda olan ve töre, aşk ve intikam üçlemesinin bir örneği olan dizi başladığı günden itibaren kabuğunu bir türlü kıramayan dizilerden. Her ne kadar reytinglerde istenilen sonuçları alamasa da yinede kanal ve yapımcı şirketin arkasında durdu ve patlama yapacağı günün sabırla beklendiği Zümrüdüanka bu sezonda sınırlı bir seyirci grubuna ulaşmış durumda.

ZÜMRÜDÜANKA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Zümrüt ve Serhat arasında inişli çıkışlı devam eden aşk yine bir engele takılmıştır ve Zümrüt kendisini kandırdığına inandı Serhat’a bir türlü inanmamaktadır. Oysa serhat her şeyi sadece Zümrüt’ü korumak için yaptığını iddia etmektedir ama Zümrüt serhat’ı dinlemez bile. Bu arada Zümrüt yaşadığı kaza sonrası yavaş yavaş yaşadıklarını hatırlamaya başlamıştır ve yaşadıkları onu adım adım Abbas’a götürmektedir. Heyecanlı bir bölüm daha bu akşam Zümrüdüanka seyircisini bekliyor.

Zümrüdüanka Dizisi 14. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarında ikinci sezonuyla seyirciyle buluşan ve ancak bir türlü istenilen reytinglere ulaşamayan aşk intikam dizisi Zümrüdüanka 14. Bölümüyle ekranlara geliyor. Kaza sonrası her şeyi yavaş yavaş hatırlayan Zümrüt her şeyi Abbas’ın yaptığını hatırlamaya başlamıştır. Bu arada serhat sevdiği kadını elinden almaya çalılanın amcası Abbas olduğunu öğrenince deliye döner. Serhat aylarca kendisine yalan söyleyen amcasını öğrendikten sonra hayatta sadece Zümrüt’e güvenebileceğini acı da olsa bir kez daha anlamıştır. Öbür taraftan Abbas yine bir planlar peşindedir ve Zümrüt’ün aklının yerinde olmadığını iddia ederek Serhat’ı kandırmaya çalışmaktadır. Ancak serhat için amcasına güvenme dönemi sona ermiştir. Bu sırada Deniz yaşananlardan sonra Zümrüt’ü devre dışı bırakarak Deniz, Işık ve Serhat ile bir aile olma derdine düşmüştür. Öbür taraftan Zümrüt daha fazla konakta kalmak istemez ve Serhat’ı bile hayatından çıkarma pahasına hayatına yeniden başlama planları yapmak için baba ocağına dönme kararı alır. Bütün bunların ve daha fazlasının yaşanacağı Zümrüdüanka dizisinin 14. Bölümü bu akşam saat 20.00’da Fox Tv’de…

10-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar