Zümrüdüanka 17. Bölüm İzle!

Zümrüdüanka 17. Bölüm İzle!
Zümrüdüanka 17. Bölüm İzle; 31 Ekim Cumartesi akşamı 17. Bölümüyle ekrana gelen Zümrüdüanka dizisinin 17. Bölümünü canlı, tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Zümrüdüanka 17. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Alp Navruz, Ceren Yılmaz, Selim Bayraktar, İsmail Hacıoğlu ve Hatice aslan’ın rol aldığı Zümrüdüanka Cumartesi akşamı saat 20.00’da 17. Yeni bölümüyle Fox Tv’de ekrana geliyor. Geçen sezon başlayan ve bu sezonda devam eden Zümrüdüanka her ne kadar yüksek reyting almasa da son haftalarda reyting çizgisinde belirgin bir yükseliş göze çarpıyor. Hikayede oldukça büyük adımlarla ilerleyen dizi rakipleriyle arasındaki farkı kapatmak ve öne geçebilmek için her şeyi yapıyor. İmkansız bir aşkı anlatan dizi töre, aşk ve intikam üçgeninde ilerliyor.

Zümrüdüanka Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv’nin iddialı yapımlarından olan Zümrüdüanka son haftalarda hızlı bir yükseliş içinde. Abbas Zümrüt ve serhat’ı ayırmak için elinden gelen her şeyi yapmaktadır. Ancak ne yaparsa yapsın ikiliyi ayıramayan Abbas bu çabalarının sonunda daha çok kendi zararlı çıkar. Serhat ise Deniz’den boşanmak için işlemleri hızlandırırken Zümrüt ise Cihan’ın atölyesinde işe başlamıştır ve Serhat’ı unutmaya çalışmaktadır. Bu arada Abbas yeni oyunlar peşindedir.

Zümrüdüanka 17. Bölümde Neler Olacak?

Zümrüt ve Serhat’ı ayırmak için elinden geleni yapan Abbas son planını devreye sokar. Ancak oyunu bozulan Abbas Serhat’ın elinden kurtulabilmek için çareyi kaçmakta bulur. Ancak bu sırada Abbas en büyük destekçisi Azimet’i kaybetmek üzeredir. Öbür taraftan Serhat ve Deniz boşanmışlardır. Zümrüt Serhat’ın aşkına daha fazla kayıtsız kalamaz. Serhat ve Zümrüt aralarında yaşanan her şeye rağmen yeniden bir araya gelmek için yeniden harekete geçerler. Ancak her yerde parmağı olan Abbas ikiliye bu şansı vermemeye kararlıdır. Ancak hiç beklenmeyen atak yine Zümrüt’ten gelir. Zümrüt’ün aldığı karar hem Serhat hem de bütün konağı derinden etkileyecektir. Peki bu kararlar nelere sebep olacaktır? Abbas Serhat’ın hışmından kurtulabilecek midir? Serhat ve Zümrüt arasında neler yaşanacaktır? Tüm bunların ve daha fazlasının cevabı bu akşam 17. Bölümüyle ekrana gelen Zümrüdüanka dizisinde. Zümrüdüanka dizisi bu akşam saat 20.00’da Fox Tv’de.

Zümrüdüanka’nın yayınlanacak 17. Bölümünü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri takip etmek için canlitv.com adresini takip edin.

31-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar