Zümrüdüanka 1.bölüm İzle!

Zümrüdüanka 1.bölüm İzle!
Fox Tv'de bu akşam yayınlanacak Zümrüdüanka 1.bölüm İzle! İzleyicinin merakla beklediği Zümrüdüanka dizisinin detayları haberimizde!

Pastel Film tarafından yapılan Fox Tv dizisi bu akşam seyircisi ile buluşuyor. Yönetmenliğini Cemal Şan'ın yaptığı ve Senaryosunu Can Sinan'ın kaleme aldığı Zümrüdüanka dizisi 25 Ocak Cumartesi akşamı başlıyor. Başrollerinde, Hatice Aslan, Selim Bayraktar, Ayten Uncuoğlu, Serhat Özcan, Elif Çakman, Sebahat Kumaş, Mine Kılıç, Simge Selçuk, Korkmaz Arslan, Asiye Dinçsoy, Pelin Abay, Doğa Zeynep Doğuşlu, Barış Küçükgüler, Miray Akay, Gönül Akbaş, Serkan Açay, Gökhan Bekletenler, Eren Demir, Umut Karadağ, Nazlı Pınar Kaya, Ebrar Baba Alp Navruz, Ceren Yılmaz'ın bulunduğu Zümrüdüanka 1.bölüm canlı izlemek için yayın linkine tıklayınız. 

ZÜMRÜDÜANKA 1.BÖLÜM ÖZETİ

Zümrüdüanka 1.bölüm canlı İzle! Zümrüt ve Serhat'ın imkansızlıklara yazılmış aşlkarının hikayesidir Zümrüdüanka dizisi. Zümrüt kendi halinde bir genç kızdır. Babasız, annesi ve iki kız kardeşine hem çalışıp hem bakar. Demirkanarın fabrikasında kendini bildi bileli çalılmaktadır. Lakin eve getirdiği para annesini tatmin etmemiştir hiçbir zaman. Çalışarak kazanılamayacak zenginlik istemektedir Zümrüt'ün annesi. Zümrüt'de aşık olduğu Serhat'ı bekler evlenmek için. Serhat Askerden gelecek, telli duvaklı sevdiği adama gelin olacaktır. 

LAkin Suriye'den öyle bir haber gelmiştir ki. Zümrüt'ün yüreğine şehit acısı düşmüştür. Serhat'ın şehit olduğu haberi herkesi üzer. Serhat'da annesiz babasız büyümüş fakat onu Demirkan'ların torunudur. Küçük yaşta ailesini kaybedince Amcası Adil büyütür onu. 28 yaşına gelmiş okumuş mühendis olmuştur. Zümrüt'e deliler gibi aşıktır. Askerden döndüğünde evlenmek ister. Fakat Askerde onun öldüğü haberi gelince kendisini büyüten amcası Adil Demirkan, Zümrüt'e evlenme teklif eder. 

Bu teklifi Zümrüt para avcısı annesinden gizlesede, annesi Adil'in onunla evlenmek istediğini duyunca türlü yunların içine girip Zümrüt'ün Adil ile evlenip zengin olmaları için çabalar. Nitekim amacınada ulaşır ve Adil ile nikah masasına oturur Zümrüt. Tam nikahları kıyılırken Serhat ortaya çıkar ve Zümrüdüanka hikayesi başlar. 

Çekimleri Nevşehirde gerçekleştirilen Zümrüdüanka dizisinin 1. bölümü hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.  

25-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar