Ulvi Kahyaoğlu; Yargı dizisi gurur duyduğum bir iş!

Ulvi Kahyaoğlu; Yargı dizisi gurur duyduğum bir iş!
Bu hafta ekranlara veda edecek olan Yargı dizisinin Efe Savcısı Ulvi Kahyaoğlu Yargı dizisi ve buradaki rolü ile ilgili olarak tüm içtenliği ile konuştu.

26 Mayıs’ta 95. Bölümü ile final yaparak ekranlara veda etmeye hazırlanan dizinin izleyicilerini şimdiden bir hüzün kaplamış durumda. Dizinin genç ve yetenekli oyuncularından olan ve Savcı Efe rolünü canlandıran Ulvi Kahyaoğlu; Yargı pek çok takip eden için de, Yargı’da yer almış ya da sonradan ayrılmış herkes için de ‘İyi ki hayatımıza yargı oldu’ diyebileceğimiz işlerden biri… diyerek duygularını dile getirdi.

Ulvi Kahyaoğlu; “İyi ki hayatımızda Yargı oldu”

Final kararı ile sevenlerini şimdiden üzüntüye boğan Yargı dizisinin Savcı Efe’si Ulvi Kahyaoğlu Yargı dizisi hakkında çok önemli ve duygusal açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin fenomen dizileri arasına şimdiden katılan Yargı dizisinde yer almanın kendisi için bir gurur olduğunun altını çizen Kahyaoğlu her hafta aynı heyecanla senaryoyu beklemek muhteşem bir his dedi. Gain platformunda da Dengeler dizisindeki başarılı performansıyla adından sıkça bahsettirmeyi başaran Ulvi Kahyaoğlu “Yargı pek çok takip eden için de, Yargı’da yer almış ya da sonradan ayrılmış herkes için de ‘İyi ki hayatımıza yargı oldu’ diyebileceğimiz işlerden biri… Çünkü gerek ulusal, gerek uluslararası başarılarına baktığınızda çok hatrı sayılır bir iş olduğunu düşünüyorum ve gerçekten bunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, içinde bulunmaktan gurur duyduğum bir iş… Yıllar sonra dönüp ‘Ben de Yargı’daydım demek…  Son düzlüğünde dahil olmak benim için çok şanslı şeyler… “ şeklinde duygularını paylaştı.

Her zaman böyle diziler olmuyor

Yargı dizisi daha ilk sezonunda çuvallar ve biter diyenlere inat bu sezon da son sürat heyecan fırtınası oluşturmaya devam ediyor. Eğer dizi kendi isteği ile final kararı vermese Arka Sokalar gibi yüzlerce bölüm devam etmeye aday diziler arasında yerini alıyor. Genç oyuncu Kahyaoğlu dizi hakkında görüşlerini “Televizyonda 90. bölümleri çekerken hala her gelen bölümü heyecanla okuyup ‘Acaba bir sonraki bölümde ne olacak?’ diyebiliyor olmak çok büyük şans… Her zaman böyle olmuyor. O yüzden bir oyuncu olarak da bunun farkında olmam gerektiğini düşünüyorum. Hangi işte ne zaman olursak olalım iyi tarafını görmeliyiz. Kimi zaman o yoğunluktan kaçıyor ve daha kolay olan şey onu görmemek olabiliyor. Onu görmek de orada geçen zamanı daha değerli kılıyor…” şeklinde açıklıyor

17-05-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar