Şeyma Subaşı’nın Türk Bayraklı Fotoğrafına Tepki Deniz Akkaya’dan Geldi

Şeyma Subaşı’nın Türk Bayraklı Fotoğrafına Tepki Deniz Akkaya’dan Geldi
Bodrum’da tatil yapan Şeyma Subaşı teknede Türk Bayrağının önünde çekilmiş bir fotoğraf yayınladı. Deniz Akkaya ‘’ Senin için Üzülmüyorum’’ dedi.

Bodrum'da yaşanan orman yangınları devam ederken sevgilisi ile tatile gelen Şeyma Subaşı teknede bayrağın önünde verdiği poz görenleri hayrete düşürdü. Olaya tepkisiz kalamayan Deniz Akkaya ''Senin için Üzülmüyorum'' dedi. 

Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile barıştığını uçaktan bir kare ile ‘’Hayat Arkadaşımı Özledim’’ notu ile duyurdu.

Türkiye’nin dört bir yanında vatandaşlar yangın ile boğuşurken Şeyma Subaşının paylaşımı sosyal medya tepki topladı. Tepkilerden biri Deniz Akkaya’dan geldi. 3 aydır süren ıbıza tatlilin ardından Türkiye’ye dönüp,Bodrum’a bir grup arkadaşı ve sevgilisi ile tatile gelen Şeyma Subaşı sevgilisinin kucağında poz verdi.

Senden Hayatı Öğrenen Günahsız Kızın

Deniz Akkaya ‘’ Senin için artık üzülmüyorum. Tek üzüldüğüm anne olduğun için senden hayatı öğrenen günahsız kızın’’ ifadelerine yer verdi.

Çık Git Memleketimizden

Deniz Akkaya, Şeyma Subaşının pozuna çok sinirlendi. Bir sonraki paylaşımında ise ‘’Bodrum’da ne bindiğin tekne ne kaldığın otelin yatak odası kimsenin umurunda değil. Bir çık git memleketimizden geldiğin yere. Gerçekten soruyorum ülkede savaştan daha beter bir ortam varken.. Ne sebep olursa olsun kitlelere açık bir mecrada sanki nazire yapar gibi böyle şeyler koymak hastalıklı ruh halidir’’ dedi.

Mısırlı Milyarder Sevgilisi ile Barıştı

Kısa süre önce evlilik hazırlığı yapan Şeyma Subaşı, olaylı ayrılık sürecinden sonra sevgilisi Mohammed Alsaloussi hakkında çıkan dolandırıcılık iddaları sonrası ayrılan Şeyma Subaşı Mısırlı sevgilisi ile yeniden birlikte.

Şeyma Subaşı bir zamanların popüler tv yarışmalarından Var mısın Yok musun ardından Acun Ilıcalı ile yakınlaştı. Daha sonrası birliklerinden dünyaya gelen kızları Melisa 2013 de dünyaya geldi. 2017 yılında evlenen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti 1 yıllık birliktelik ardından boşandılar.

2018 yılında İtalyan Dj Guıdo Senia ile ilişkisi başayan Şeyma Subaşı 2020’de ilişkisini bitirdi.

Şuan hala devam eden Mısırlı yatırımcı Mohammed Alsaloussi ile ilişkileri devam eden çift sosyal medyada tekrardan dikkat konusu oldu.

Bebeklerini kaybetmenin ardından dolandırıcılık iddaları ile ayrılan çift yeniden bir arada. Evlilik hazırlıkları aynı şekil devam edip edemeyeceği merak konusu..

 

02-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar