2019 yılında hangi dizi ve filmler ekranlarda olacak?

2019 yılında hangi dizi ve filmler ekranlarda olacak?
Yeni yılda da da birbirinden iddialı dizi ve filmler seyirciyle buluşacak. 2019'da başlayacak dizi ve filmleri ziyaretçilerimiz için derledik.

2019 yılında da bizi televizyon ekranlarında birbirinden güzel yeni diziler bekliyor. Akşamları en büyük eğlence kaynağımız olan televizyonlar bizi dizilerle farklı dünyalara götürüyor. 2018 yılında birçok dizi ve film çekildi. Birçok film sona erdi. Birçok filmin yeni sezon çekimleri yapıldı. 2019 yılında başlayacak dizileri ziyaretçilerimiz için derledik.

Pana Film tarafından çekilen Rumi filmi 2019 yılının en çok ses getirecek filmlerinden birisi olacak. Çok güçlü bir kadroya sahip olan filmin başrolünde Necati Şaşmaz oynuyor. Mevlana’nın hayatını konu alan filmde Mevlana ile Şems Tebrizi arasında geçen dostluk öyküsü anlatılıyor. Necati Şaşmaz filmde Şems karakterini canlandıracak.

Ay Yapım Suyun Hafızası adlı film ile 2019 yılında çok ses getirecek bir yapıma imza atma hazırlığında. Başrollerini Bergüzel Korel ve Kaan Urgancıoğlu’nın yer aldığı film 2019 yılında ekran başına gelecek. Film için oyuncu seçimleri hala devam etmektedir.

Volkan Kocatürk’ün yönetmeliğini yaptığı Sıfır Noktası dizisi 2019 yılında karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Dizide sıfırdan kurulan bir buz hokey takımının şampiyonluğa uzanan hikâyesi konu alınıyor. Dizinin başrollerini Hilmicem İntepe İle Esim Akar birlikte paylaşıyor. Dizide Tayanç Ayaydın da rol alıyor.

Pana Film Nöbet dizisi ile 2019 yılında karşımıza çıkacak. Filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini Necati Şaşmaz yapıyor. Filmin başrollerini ise Orçun Kaptan, Ali Sürmeli, Ertan Şaban ve Yurdaer okur paylaşıyor.

Ahmet Kural ve Murat Cecir’in başrollerini paylaştığı Organizasyon Bizim İşimiz dizisi 2019 yılında çıkacak yeni dizilerden birisidir. Dizinin senaryosunu Selçuk Aydemir hazırladı.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin yapımcısı tarafından hazırlanan Gel Dese Aşk dizisi kanal D ekranında izleyicilerle buluşacak. Dizi Yapımcısı Osman Sınav bu dizisinde yakışıklı bir adamın genç ve güzel bir kızla tanışıp aşık olmasının hikayesi anlatacak. Zengin adam karısı ile sevdiği kadın arasında seçim yapmak zorunda kalacak. İlginç bir konusu olan filmi izleyiciler dört gözle beklemektedir.

Limon film şirketi tarafından hazırlanan Oğlum dizisi duygusal bir aşkı konu alıyor. Başrollerini Barış Falay ile Özge Özberk birlikte paylaşıyor.

12-11-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar