16 Şubat Cumartesi 2019 reyting sonuçları açıklandı!

16 Şubat Cumartesi 2019 reyting sonuçları açıklandı!
16 Şubat Cumartesi 2019 reyting sonuçları açıklandı. Cumartesi günü hangi diziler daha çok izlendi? Bir Zamanlar Çukurova reyting sonuçları.

16 Şubat Cumartesi 2019 reyting sonuçları açıklandı. Cumartesi günü reyting sonuçlarına göre hangi dizisi daha çok izlendi? Survivor Türkiye Yunanistan reyting sonuçları açıklandı mı? Erkenci Kuş dizisi reyting sonuçlarında kaçıncı oldu? İkizler Memo - Can reyting sonuçları. Kalk Gidelim reyting sonuçları.

En sevilen dizilerin yer aldığı 16 Şubat Cumartesi akşamında seyirci reyting sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Peki hangi dizi ve programlar ilk üç sıraya girdi? İşte 16 Şubat Cumartesi 2019 reyting sonuçları ile ilgili tüm gelişmeler...

16 Şubat Cumartesi 2019 akşamında yayınlanan Survivor Türkiye Yunanistan yarışması yine heyecanla izlendi. Peki reyting sonuçlarında ilk üç sıraya girebildi mi? Kanal D ekranlarının sevilen dizisi İkizler Memo - Can ise yepyeni bölümü ile yine ekranlardaydı. Erkenci Kuş dizisi ise her zaman olduğu gibi bu hafta da en çok izlenen diziler arasında yer almayı başardı.

Survivor Türkiye - Yunanistan reyting sonuçları

Tv 8 ekranlarının başarılı yarışması Survivor Türkiye Yunanistan, her hafta olduğu gibi bu hafta da heyecan doruktaydı. Kıyasıya mücadelenin olduğunu gördüğümüz yarışma da oldukça gergin anlar da yaşandı. Programı sonuna kadar takip eden seyircinin gözü reyting sonuçlarında kaldı. Heyecanla reyting sonuçlarının açıklanmasını bekleyen izleyici yarışmanın ilk ikinci sırada olduğunu gördü.

16 Şubat Cumartesi 2019 reyting sonuçlarını inceleyecek olursak;

Total grupta, Fox Tv ekranlarının haber programı Gulbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu 16,27 share ilk sırada yer aldı. Tv 8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor Türkiye - Yunanistan ise 14,14 share ile ikinci sırada yer alırken, Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş ise 12,93 share ile üçüncü sırada yer aldı.

AB grupta, Tv 8 ekranlarının başarılı yarışması Survivor Türkiye - Yunanistan 14,49 share ile ilk sırada yer aldı. Show Tv ekranlarının komedi programı Güldür Güldür Show ise 13,68 share ile ikinci sırada yer alırken, Fox Tv ekranlarının haber programı Gulbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu 16,89 share ile üçüncü sırada yer almayı başardı.

17-02-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar