2 Ağustos Pazartesi Reyting Sonuçları

2 Ağustos Pazartesi Reyting Sonuçları
2 Ağustos Pazartesi reyting sonuçları belli oldu. Total, AB ve ABC reyting kategorilerinde dünün en çok izleneni hangi yapım oldu?

2 Ağustos Pazartesi reyting sonuçları Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından açıklandı. Yayımlanan verilerle birlikte dün ekrana gelen tüm televizyon yapımlarının izlenme istatistikleri ortaya çıkmış oldu. Dün hangi kanalda hangi dizi ve program yayınlandı? Yayınlanan programlar reyting kategorilerinde hangi sırada yer aldı? Dünün reyting sonuçlarını siz değerli ziyaretçilerimiz için derledik.

PAZARTESİ GÜNÜ HANGİ DİZİLER YAYINLANDI?

Dünün en çok merak edilen konularından biri de Pazartesi dizileri oldu. Pazar akşamı atv dizisi 'Kalp Yarası' 5'nci yeni bölümüyle, Kanal D dizisi 'Aşkın Tarifi' ise 8'nci yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Peki izleyicinin tercihi hangi yapım oldu? İşte dünün reytingleri.

2 AĞUSTOS PAZARTESİ REYTİNGLERİ

Total kategorisinde; Atv'de yayınlanan 'Kalp Yarası' günün en çok izlenen programı oldu. Listenin ikinci sırasında 'MasterChef Türkiye' yer alırken, üçüncü sırada da 'Fox Ana Haber' yer aldı. Günün diğer dizisi 'Aşkın Tarifi' ilk 10'da yer alarak günü yedinci sırada tamamlayan yapım oldu. Kalp Yarası, MasterChef Türkiye ve Aşkın Tarifi dizilerinin ardından ilk 10'da yer alan programların bütünlüğünü haber bültenleri oluşturdu.

SIRA PROGRAM KANAL
1 KALP YARASI ATV
2 MASTERCHEF TÜRKİYE TV8
3 FOX ANA HABER FOX
4 KALP YARASI (ÖZET) ATV
5 SHOW ANA HABER SHOW TV
6 GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW (TEKRAR) SHOW TV
7 AŞKIN TARİFİ KANAL D
8 HAVA DURUMU KANAL D
9 HABER ÖNÜ SHOW TV
10 KANAL D ANA HABER KANAL D

AB kategorisinde de total'de benzer tablo ortaya çıktı. AB'nin zirvesinde 'MasterChef Türkiye' yer alırken, 'Fox Ana Haber' günü ikinci sırada tamamladı. Total'in birincisi 'Kalp Yarası' AB'de üçüncü sırada yer buldu. Kanal D dizisi 'Aşkın Tarifi' AB'de de sırasını korudu ve günü yedinci sırada tamamlayan yapım oldu.

SIRA PROGRAM KANAL
1 MASTERCHEF TÜRKİYE TV8
2 FOX ANA HABER FOX
3 KALP YARASI ATV
4 GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW (TEKRAR) SHOW TV
5 ORGANİZE İŞLER 2 SAZAN SARMALI (TÜRK SİNEMASI) STAR TV
6 KALP YARASI (ÖZET) ATV
7 AŞKIN TARİFİ KANAL D
8 MAHREM TRT 1
9 SHOW ANA HABER SHOW TV
10 MASTERCHEF TÜRKİYE (ÖZET) TV8

Not: TİAK tarafından alınan karar doğrultusunda reyting sonuçlarının ayrıntılarını ve ilk 100 program sırasını yayınlayamıyoruz.

03-08-2021
Yazar Hakkında
Merve Temel

Merve Temel

Merve, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 1994 yılında dünyaya geldi. Gebze Endüstri Meslek Lisesi Grafik Tasarım bölümünden 2012 yılında mezun ol .. devamı.. mail
Yorumlar