Ünlü Oyuncunun Beyninde Tümör Çıktı

Ünlü Oyuncunun Beyninde Tümör Çıktı
Türk sineması ve dizi sektörünün başarılı oyuncularından olan Hülya Duyar’ın beyninde ne yazık ki büyük bir tümör tespit edildi. Oyuncu Çarşamba günü ameliyat olacak.

Sinema dünyası ve dizi sektörünün sevilen oyuncularından biri olan rol aldığı yapımlardaki başarılı performansıyla aranılan oyunculardan olan Hülya Duyar’dan ne yazık ki kötü bir haber geldi. Ünlü oyuncunun rol aldığı son reklam filminde yaşadığı rahatsızlık ve ardından gittiği tatilde de aynı rahatsızlığın tekrar etmesi üzerine yapılan kontrollerde ne yazık ki büyük bir tümöre rastlandı. Bu haberin duyulmasıyla birlikte ünlü oyuncunun sevenleri büyük bir üzüntü içine girerken son reklam filminde birlikte rol aldığı ünlü komedyen Cem Yılmaz ve oyuncu Bahtiyar Memili Hülya Duyar için seferber oldular. Hülya Duyar için ellerinden geleni yapan Cem Yılmaz ve Bahtiyar Memili Yeditepe Üniversitesi Hastanesinden randevu aldılar. Ünlü oyuncunun Çarşamba günü ameliyat olacağı öğrenildi.

Hülya Duyar’ın Beyninde Tümör Çıktı

Sinema filmleri ve dizilerinin aranılan ve sevilen oyuncusu Hülya Duyar’ın beyninde büyük bir tümör tespit edildi. Ünlü oyuncu Cem Yılmaz’la birlikte rol aldığı Opet reklam filminde rahatsızlanmıştı. Daha sonra gittiği tatilde de rahatsızlanan Hülya Duyar’a yapılan kontrollerden sonra ne yazık ki beyin tümörü teşhisi kondu. Bunun üzerine rol aldığı ünlü isim Cem Yılmaz ve bir diğer rol arkadaşı Bahtiyar Memili ünlü oyuncu için adeta seferber oldu. Ünlü oyuncunun ameliyatı için Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Beyin ve Sinir cerrahisi Anabilim Dalı Başkanından randevu alındı. Hülya Duyar’ın Çarşamba günü ameliyat olacağı öğrenildi. Rahatsızlığı ile ilgili açıklama yapan ünlü oyuncu “reklam çekiminde bir anda konuşamamaya başladım. Atak oluştu. Yapamadım sandım. Sonra tatile gittim, orada bayıldım. Doktora gittiğimde büyük bir tümöre rastlandı. Öğrenen herkes aynı gün seferber oldu, hemen Uğur Türe’den randevu aldılar. Kısmetse Çarşamba ameliyat olacağım” ifadelerini kullandı. Biz de ünlü oyuncuya çok geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve biran önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Hülya Duyar Kimdir?

Dizilerin ve filmlerin başarılı oyuncusu Hülya duyar 26 Haziran 1970’de Sivas’ta dünyaya gelmiştir. Hayatının büyük bölümünü Almanya’da geçiren ünlü oyuncu 1989 yılında kuaför ve makyaj sanatçısı olarak tiyatroya adım atmıştır. 2000 yılında sinema ve televizyonlarda rol almaya başlayan oyuncu daha sonra pek çok yapımda başarıyla yer almıştır. Bu yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Doğduğun Ev Kaderindir

-          Sevgili Geçmiş

-          Nefes Nefese

-          Karagül

-          Bizim Yenge

-          Gönülçelen

-          Eltiler Savaşı

-          Hababam Sınıfı Yeniden

-          Deliha 2

-          Mutluluk

03-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar