Tüdanya'ya yardım etmek isteyen Seda Sayan'a büyük şok!

Tüdanya'ya yardım etmek isteyen Seda Sayan'a büyük şok!
Önümüzdeki günlerde yeni başlayacak olan sabah programına hazırlık yapan Seda Sayan, ilk olarak Tüdanya'yı konuk etmek istedi. Ona yardım etmek isterken ummadığı bir şok yaşadı.

Gırtlak kanserine yakalanarak sesini kaybeden Tüdanya'ya yardım etmek isteyen Seda Sayan büyük şoka uğradı. Harekete geçen bazı sanatçılar arkadaşlarına yardım etmek istedi. Bunlardan biri olan Seda Sayan ise hiç ummadığı bir şok yaşadı. Tüdanya için yardım kampanyası başlatmak isteyen Seda Sayan, neden hayatını şokunu yaşadı? İşte o detay haberimizde.

Tüdanya'ya yardım etmek isteyen Seda Sayan'a büyük şok! 

Zaman zaman sanatçılarla ilgili haber yapan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, bir zamanların arabesk kraliçesi Tüdanya'nın gırtlak kanserine yakalandığını ve ameliyatla gırtlağının alındığı için sesini kaybettiğini yazdı. Ünü yazar bir de yardım çağrısında bulunarak duyarlı sanatçıları göreve davet etmişti. 

İlk destek Demet Akalın’dan geldi

Onur Akay’ın yardım çağrısına ilk katkıda bulunan ünlü popçu Demet Akalın, yazar Onur Akay’ı arayarak şarkılarını dinleyerek büyüdü Tüdanya’ya hem maddi hem de manevi olarak yardım etmek istediğini açıkladı. Demet Akalın, bizzat Tüdanya ile iletişime geçerek hatırı sayılır maddi yardımda bulundu. Buna kayıtsız kalmayan Tüdanya ise Demet Akalın'a en güzel bestelerinden birini yorumlaması için hediye etti.

Seda Sayan kampanya yapmak istedi

Önümüzdeki günlerde yeni başlayacak olan sabah programına hazırlık yapan Seda Sayan, ilk olarak Tüdanya'yı konuk etmek istedi. Seda Sayan'ın, sesini kaybeden usta sanatçı için yardım kampanyası düzenlemek istedi ancak hayatının şokunu yaşadı. Haberi veren Onur Akay olayı köşesinde şöyle duyurdu: “ Güzel yürekli Demet Akalın'dan sonra, yine sanat camiasında, bende ve birçok kişide hakkı ve emeği olan ve yine pırlanta gibi bir yüreğe sahip olduğunu bildiğim Seda Sayan, Tüdanya'ya yardım etmek için kolları sıvadı. Tüdanya'yı önümüzdeki günlerde başlayacak olan sabah programına konuk etmek isteyen Seda abla, programda ona yardım kampanyası başlatmak istedi. Ancak Tüdanya'nın programa çıkmak için 100 bin TL istemesi bence doğru olmadı. Eminim ki Seda Sayan'ın canlı yayında yapacağı yardım çağrısı, Tüdanya'ya 100 bin liradan kat kat fazla katkı sağlayacaktı. Ben, Tüdanya'nın bu kararından dönmesini ve o programda yer almasını istiyorum. Bilmem sizler bu konuda ne düşünürsünüz?”

03-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar