2 Ocak Pazar Yargı yeni bölüm var mı, yok mu?

2 Ocak Pazar Yargı yeni bölüm var mı, yok mu?
2 Ocak Pazar Yargı yeni bölüm var mı, yok mu? herkes bu sorunun cevabını merak ediyor. Yargı takipçileri için beklenen açıklama geldi. Yargı 15. Bölüm ne zaman yayınlanacak?

Ekranın son dönemdeki en iddialı yapımlarından biri olan Yargı dizisi ne zaman yayınlanacak? Kısa sürede büyük bir izleyici oranı yakalayan Yargı dizisinin son bölümü geçen pazar yayınlanmadı. Yargı 15. Bölüm 26 Aralık Pazar akşamı ekrana gelmemişti. Yargı izleyicini üzen bu gelişme sonrası Yargı yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı merak edilmeye başlandı. Yargı 15. Bölüm izlemeyi bekleyenler için dizisinin sosyal medya hesabından açıklama yapıldı. 2 Ocak Pazar Yargı yeni bölüm var mı? Merakları giderecek açıklama Yargı dizisinin sosyal medya hesabından geldi. Yargı 15. Bölüm hangi gün yayınlanacak?

Yargı 15. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolleri paylaştığı Yargı dizisi büyük bir izleyici kitlesi oluşturmuştu. Yargı takipçileri pazar akşamlarını iple çekerken geçen hafta kötü bir sürprizle karşılaştı. Kanal D ekranında 26 Aralık Pazar akşamı Yargı 15. Bölüm yerine yerli bir sinema filmi yayınlandı. Bu gelişme üzerine Yargı dizisinin yeni bölümünün neden yayınlanmadığı araştırıldı. Yargı yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı ise merak konusuydu. Yargı 2 Ocak Pazar akşamı ekranda olacak mı? Merak edilen soruların cevabı Yargı sosyal medya hesaplarından verildi. Yargı 15. Bölüm 9 Ocak Pazar akşamı ekranda olacak.

Yargı yeni bölüm hangi gün ekranda olacak?

Yargı yeni bölüm için beklenen açıklama geldi. Yargı dizisi ekibinde yaşanan sağlık sorunları nedeniyle ara verilen yeni bölümler 9 Ocak'ta yeninden yayınlanmaya başlanacak. Ay Yapım imzası taşıyan Yargı 15. Bölüm için yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; "Sevgili izleyicilerimiz, her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizimiz Yargı'nın yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Hikayemiz 9 Ocak Pazar akşamı kaldığı yerden devam edecek…" Yargı 15. Bölüm izlerken Pars'ın hırsını göreceksiniz. Pars Engin'in cinayet davasını çözebilecek mi? Merakla beklenen Yargı yeni bölüm 9 Ocak Pazar akşamı saat 20.00'da Kanal D ekranında yayınlanacak.

29-12-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar