2017'de Hangi Diziler Reyting Kurbanı Olacak ?

2017'de Hangi Diziler Reyting Kurbanı Olacak ?
2017 sezonunda bazı diziler sezon finaliyle ekranlara tekrar geri dönmek üzere tatile girer ama bazı diziler ise reytinglere yenik düşerek ekranlara veda eder. 2017 sezon sonunda hangi diziler final yapıcak ?

İçerde Dizisi Final mi Yapıyor ?

Show Tv'nin sevilen dizisi içerde Pazartesi akşamlarının heycanla izlenen bölümleriyle reytinglerde tüm dizileri geride bıraktı.Fakat dizi 39.Bölümüyle senaryoyu uzatmak istememesi sebebiyle 39. bölümle final yapmayı düşünüyor.Ancak reytingler bukadar yüksekken neden dizi bitiyor? Neden erken final yapıyor?

Diriliş Ertuğrul Dizisi Final mi Yapıyor?

TRT 1 'in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul çarşamba günleri sevenlerin karşına çıkıyor ve ilgiyle izlenen dizi 3.sezonunda final yapmayı planlıyor. Diriliş Ertuğrul dizisi ne kadar final kararı alsada yeni sezona farklı bir isimle devam etmesi bekleniyor.Dizinin yeni ismi Osmanlı İmparatorluğunun Kuruluşu olarak biliniyor.

Kırgın Çiçekler Dizisi Final mi Yapıyor ?

ATV 'nin sevilen dizisi Kırgın Çiçekler bir yaz dizisi olarak ekranara gelmişti fakat beklenen ilginin üstünde beğenilen dizi farklı senaryolarla tam hayatın içinden büyük ilgi topladı. Pazartesi günleri 7 diziyle rekabet eden Kırgın Çiçekler bu sezon biraz geriledi. Pazartesi günleri ekranlarda büyük yapımların dizileri bir arada veriliyor, Show Tv'de İçerde dizisi reytinglerde hep 1.Sırada , Star Tv'de Paramparça, Kanal D'de Babam ve Ailesi,TRT ekranlarında ise Hangimiz Sevmedik dizileri oldukça reytingleri zorluyor.Kırgın Çiçekler dizisinde senaryonun sürekli uzatılması reytinglerde düşüşe sebep oldu ve böle giderse haziran ayında final yapıcağı söylenebilir.

Paramparça Dizisi Final mi Yapıyor?

Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi paramarça 2 sezondur izleyicilerin karşısına gelmektedir. Sürekli değişen dizi oyuncuları ve senaryolar nedeniyle izliyicilerinin kafasını karıştırarak reytinglerde düşüşe neden oldu ve dizi mayıs ayı gibi final yapmayı düşünülüyor fakat senaryoda tekrar değişiklik yapıp uzatma kararı da alınabilir.

Hayat Şarkısı Final mi Yapıyor?

Kanal D'nin ilk sezonunda ilgiyle takip edilen Hayat Şarkısı dizisi 2.sezon beklediği ilgiyi görmedi ve reytinglerde düşüş yaşadı.Hayat Şarkısı dizisi haziran ayı gibi final yapmayı düşünüyor.

 

03-02-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar