Payitaht Abdülhamid 110. Bölüm izle

Payitaht Abdülhamid 110. Bölüm izle
Sultan Abdülhamid Han'ın yönetimdeki 13 yılını ekrana yansıtan Payitaht Abdülhamid dizisi bu akşam yeni bölümüyle karşınızda olacak. Payitaht Abdülhamid 110. Bölüm izle!

Payitaht Abdülhamid 110. bölümüyle bu akşam TRT 1 ekranlarında olacak. TRT 1'in iddialı yapımlarından biri olan Payitaht Abdülhamid, bu hafta da yine Payitaht'ta dönen oyunları ve tuzakları akıcı senaryosu ve dikkat çeken sahneleriyle ekrana taşıyacak. Osmanlı İmparatorluğu'nun son dönemi olan Sultan Abdülhamid Han döneminin bir bölümünü anlatan Payitaht Abdülhamid dizisi ilk günkü heyecanla takip ediliyor. Bu akşam yayınlanacak Payitaht Abdülhamid 110. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Yönetmen Emre Konuk, Payitaht Abdülhamid hakkında konuştu

İlgiyle takip edilen dizilerden biri olan Payitaht Abdülhamid 28 Şubat Cuma akşamı (bu akşam) TRT 1'de saat 20:00'da ekranlarınızda olacak. Payitaht Abdülhamid dizisinin bu haftaki bölümünde ise bir farklılık var. Genç, başarılı ve ünlü yönetmen Emre Konuk dizinin bu haftaki bölümüde yönetmen koltuğuna oturdu. Payitaht Abdülhamid hakkında TRT'ye açıklamalarda bulunan Konuk şunları söyledi; "Payitaht projesinin, Osmanlı İmparatorluğunun yıkılışını müthiş bir siyasi zekâ ile 33 yıl erteleyen Sultan Abdülhamid Han'ın yaşamını anlatması sebebiyle çok önemli bir eser olduğunu düşünüyorum.  Dönem işlerindeki en önemli unsurlardan birisi de tecrübeli bir ekip ile çalışmaktır. Es Film’in Yapım tarafındaki tecrübesi yönetmen olarak işimi fazlasıyla kolaylaştırıyor. Teknik altyapı ve projenin sıhhati için tanınan imkânlar projenin kaliteli olmasının en önemli sebebi aslında. Ayrıca oyuncularımız başta olmak üzere ekipteki her arkadaşımız projenin ruhunu hissetmesi ve gerekli hassasiyete sahip olması da birimleri saatin çarkları gibi uyum içinde çalışmasını sağlıyor."

Payitaht Abdülhamid 110. bölümde neler olacak?

Bülent İnal, Özlem Conker, Selen Öztürk, Ezgi Eyüboğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dönem dizisi Payitaht Abdülhamid bu hafta da çok konuşulacak sahnelerle seyirciyle buluşacak. Oğuz boylarını toplayan Abdülhamid, deiryolu güzergahında karar kılmıştır. Gustav serbest kalmanın yollarını arıyor. Fakat Abdülhamid kararlıdır, cezasını Ahmet Paşa verecektir. Abdülhamid’in vereceği yeni görevi almadan önce Payitaht sokaklarındaki sükuneti sağlamayı amaçlayan Halil Halid, Yanık 'ın kinini de göz ardı etmemelidir. Yanık Halil Halid'in tüm adamlarını yakalar ve havasız bir odaya kapatır... Heyecan dolu Payitaht Abdülhamid 110. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. İyi seyirler...

28-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar