Şampiyon 22. Bölüm izle

Şampiyon 22. Bölüm izle
Sevilen dizi Şampiyon bu akşam yeni bölümüyle sizlerle olacak. Heyecan dolu bir bölümle karşınızda olacak Şampiyon 22. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Sıradışı bir hikaye ile TRT 1'in sevilen dizileri arasına girmeyi başaran Şampiyon bu akşam 22. bölümüyle ekranda olacak. Kafkas lakaplı genç boksör ve oğlu Güneş'in hikayesinin başarılı bir senaryoyla ekrana yansıdığı Şampiyon dizisi pazar akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden biri oldu. Başrollerinde Tolgahan Sayışman ve Erdal Özyağcıların olduğu dizi çok sevildi. TRT 1'de her pazar olduğu gibi bu akşam da saat 20:00'da yayınlanacak Şampiyon 22. bölüm sizlere sunduğumuz aşağıdaki bağlantıdan izlenebilecek. Şampiyon 22. bölüm izle!

Kafkas ve Güneş'in sıradışı hikayesi

Şampiyon dizisinde Kafkas adıyla tanınan ve oldukça başarılı bir boksör olan Fırat Bölükbaş'ın ayağına gelen fırsat ve bu fırsat gibi görünen olayın hayatını altüst etmesi anlatılıyor. Kafkas rekortmen ve yenilmez bir boksörle ringe çıkma fırsatını yakalar fakat bu hayatının dönüm noktası olur. Yenilmez rakibini yenen fakat onun ölümüne sebep olan Kafkas için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Kafkas şampiyonluk kemerini kazansa da eşi de dahil mesleğine karşı duyduğu umudu yitirmiştir. Omuzuna yüklenen vicdan azabının yanına eşinin ölümü eklenmiş ve yeni doğan oğlu Güneş ile birbaşına kalakalmıştır. Aradan yıllar geçer ve Kafkas'a yine ring yolu görünmüştür. Bu defa hasta oğlu Güneş'i yaşatmak için ringe çıkacak olan Kafkas'ın hayatı ve vicdanıyla sınanması ekrana taşınıyor.

Şampiyon 22. bölüm: Büyük maçın kazananı kim olacak?

Kafkas ve oğlunun hayat mücadelesini anlatan Şampiyon 22. bölüm yine çok heyecanlı. Fırat basın toplantısında Steiger maçından geri çekildiklerini açıklar ve orayı terkeder. Suna ile arası bozulur. Suna Fırat'ı durdurmak için oğlu Güneş'i kullanır. Diğer yandan da Zafer sözleşme konusunda köşeye sıkışmıştır. Ve beklenmedik bir hamle yapar. Kerem ise fırsatı kaçırmamak için Steiger’in menajerinin yanına gider ve onlara maç teklifinde bulunur. Sıcak bakılan bu teklif eski şampiyon boksör Necdet Suphi Özer’in oğlu Kerem Özer, maça çıkacak şeklinde yankılanır. Stieger, Fırat'tan intikam almak için Kerem'le maça çıkacaktır ve bütün kozlarını kullanmaya kararlıdır. Ve maç başlar... Heyecan dolu Şampiyon 22. bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. İyi seyirler...

01-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar