Payitaht Abdülhamid 111. Bölüm izle

Payitaht Abdülhamid 111. Bölüm izle
TRT'nin sevilen dizilerinden biri olan Payitaht Abdülhamid 111. bölümü ile bu akşam karşınızda olacak. Payitaht Abdülhamid 111. Bölüm izlemek için bağlantıyı kullanabilirsiniz.

TRT 1'in her hafta merakla beklenen dizisi Payitaht Abdülhamid yeni bölümüyle bu akşam karşınızda olacak.Sevilen dizi Payitaht Abdülhamid 111. Bölüm yine çok konuşulacak. Sultan Abdülhamid'in hükümdarlığına ait 13 yıllık bir dönemi konu alan dizide günümüze uyarlanan mesajlar da veriliyor. Payitaht Abdülhamid, ihanetler, oyunlar, planlar ve saray içi çatışmaların ekrana yansıtıldığı bir dizi. Bu hafta da heyacan dolu Payitaht Abdülhamid 111. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Payitaht Abdülhamid 111. Bölüm izle!

Payitaht Abdülhamid ilgiyle takip ediliyor

Payitaht Abdülhamid çekildiği plato ve dönemin ruhunu anlatan kostüm ve dekoruyla oldukça başarılı bir yapım. Emre Konuk'un yönetmen koltuğunda olduğu dizide Bülent İnal, Özlem Conker, Selen Öztürk, Ezgi Eyüboğlu gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Bülent İnal'ın canlandırdığı Abdülhamid Han karakteri ise neredeyse İnal'la özdeşleşmiş durumda.

Uzun zamandır devam eden başarılı dizi Payitaht Abdülhamid her hafta ilgiyle takip ediliyor. Reytinglerde de Cuma akşamlarını önde bitiren Payitaht Abdülhamid bu hafta 111. bölümü ile saat 20:00'da TRT 1 ekranlarında olacak.

 

Payitaht Abdülhamid 111. bölümde neler oluyor?

Zalman'ı alt eden Abdülhamid yeni düşmanın kim olduğunu da öğrenir. İngiliz Sefir, Abdülhamid'e son darbeyi indirmek için görevlendirilmiştir. Düşman bu sefer açıktan hamle yapmaktadır. Heckler Siyonist devletin menfaatleriyle örtüşen demiryolu ihalesini yapmak için kararlıdır. Heckler ve Abdülhamid arasında bir istihbarat savaşı yaşanır. Hafiye teşkilatını da çökertmek isteyen Heckler hiç bir fırsatı kaçırmaz.  Bu sırada Abdülhamid Halil Halid'e Serhafiyelik görevini verir ve ekibiyle göreve gönderir. Bidar affedilmenin yollarını ararken Gülcemal hamile olduğu için Payitaht'ta kalmaya devam edecek. Bidar ve Naime cemiyette Gülcemal ile Blavatsky'in gizli konuşmalarını duyarlar. Blavatsky ve Gülcemal deşifre mi olacaklar? Abdülhamid, Bidar'ı affedecek mi? Heckler ve Abdülhamid arasındaki savaşın kazananı kim olacak? Hepsi ve daha fazlası bu akşam TRT 1 ekranlarında. Payitaht Abdülhamid 111. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. İyi seyirler...

06-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar