22 Eylül Çarşamba Reyting Sonuçları

22 Eylül Çarşamba Reyting Sonuçları
TİAK'ın ölçümlediği 22 Eylül 2021 Çarşamba reyting sonuçları belli oldu. Dünya Hali dizisinin yeni bölümüyle ekrana geldiği günün reytinglerinde zirvede hangi yapım yer aldı?

22 Eylül 2021 Çarşamba reyting sonuçları Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından açıklandı. Yayımlanan verilerle birlikte dün ekrana gelen tüm televizyon yapımlarının izlenme istatistikleri ortaya çıkmış oldu. Dün hangi kanalda hangi dizi ve program yayınlandı? Yayınlanan programlar reyting kategorilerinde hangi sırada yer aldı? Dünün reyting sonuçlarını siz değerli ziyaretçilerimiz için derledik.

22 EYLÜL ÇARŞAMBA REYTİNGLERİNDE HANGİ DİZİ VE PROGRAMLAR YARIŞTI?

Dünün en çok merak edilen konularından biri de salı dizileri oldu. Çarşamba akşamı yeni bölümüyle yayınlanan tek dizi trt 1'de yayınlanan 'Dünya Hali' oldu. Yarışma programları arasında yeni bölümüyle ekrana gelen tek yapım ise tv8'de yayınlanan 'MasterChef Türkiye' oldu. Peki 22 Eylül Çarşamba reytinglerinde en çok izlenen hangi dizi veya program oldu? İşte dünün reytingleri.

TOTAL İLK 10 SIRALAMA

22 Eylül Çarşamba günü total reyting kategorisinde en çok izlenen ve birinci sırada yer alan yapım tv8'de yayınlanan 'MasterChef Türkiye' oldu. Listenin devamında ilk beş şöyle sıralandı; atv gündüz kuşağı programı ''Esra Erol'da'' ikinci, 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' üçüncü, 'Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber' dördüncü ve 'Atv Ana Haber' beşinci sırada yer aldı. Yeni bölümüyle ekrana gelen trt 1 dizisi 'Dünya Hali' ilk 10'da yer alamadı.

AB İLK 10 SIRALAMA

22 Eylül Çarşamba günü AB kategorisinde de birinci sırada yer alan yapım tv8'de yayınlanan 'MasterChef Türkiye' oldu. Listenin devamı ise şu şekilde; 'Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber' ikinci, 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' üçüncü, 'Kanal D Hava Durumu' dördüncü, 'Evlilik Hakkında Her Şey' dizisinin yayınlanan tekrar bölümü ise listenin beşinci sırasında yer aldı. Trt 1'de yayınlanan 'Dünya Hali' dizisi AB kategorisinde de ilk 10 sırada yer alamadı.

NOT: Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından ölçümlenen reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralaması yayınlanması yasaklandığı için sadece ilk 10 sıralamayı paylaşabiliyoruz.

23-09-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler