Ünlü Oyuncu Çağatay Ulusoy Ekranlara Dönüyor

Ünlü Oyuncu Çağatay Ulusoy Ekranlara Dönüyor
Başarılı ve genç oyuncuların başında gelen Çağatay Ulusoy ekran suskunluğunu bozuyor. Uzun zamandır ekranlarda olmayan oyuncu Tv 8 ile anlaştı.

Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan ve son olarak bölümlük olarak Star Tv ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara adlı diziye konuk olan başarılı ve yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy’un ekranlara dönme kararı aldığı iddia edildi. Pek çok başarılı yapımda rol alan genç ve başarılı oyuncu son olarak İçerde adlı yapımla ekranlarda seyirci karşısına çıkmıştı. O tarihten sonra internet yayın platformu Netflix için Hakan: Muhafız adlı yapımda rol alan Çağatay Ulusoy bir daha televizyon ekranlarında yayınlanan dizilerde rol almama gibi bir karar almıştı. Adı son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı adlı yapımla anılan usta oyuncu son anda bu diziyle anlaşamamıştı. Gelen projelere mesafeli yaklaşan Çağatay Ulusoy’un yeniden ekranlara dönme kararı alması hayranlarını oldukça mutlu etti.

Tv 8 Ekranlarında Olacak

Seyircinin çok sevdiği ve yüz binlerce hayranı ve takipçisi bulunan usta oyuncu Çağatay Ulusoy’un ekranlara dönme kararı alması sevenlerini oldukça mutlu etti. Magazin basınında ve sosyal medyada geniş şekilde yer almaya başlayan habere göre Çağatay Ulusoy halen Tv 8 ve pek çok kanala proje hazırlayan OGM Pictures ile anlaştı. Yapım şirketinin sahibi Onur Güvenatam ile yeni sezonda bir dizide rol alması için anlaşmaya varılan Çağatay Ulusoy’un yer alacağı projenin Tv 8 ekranında yayınlanacağı öğrenildi. Usta oyuncunun yine bir Gülseren Budayıcıoğlu eseri olacak olan ve yaşanmış hikayelerden yola çıkılarak hazırlıkları başlayan Yalı Çapkını adlı dizide rol alacağı tahmin ediliyor. Ayrıca dizide Çağatay Ulusoy’a partner olması için Neslihan Atagül ve Özge Gürel’in adı geçiyor.

Çağatay Ulusoy Kimdir?

Dizilerin ve sinema filmlerinin başarılı ve aranılan oyuncusu Çağatay Ulusoy 23 Eylül 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimin ardından üniversite eğitimini tamamlayan oyuncu daha sonra Best Model Of Turkey yarışmasında birinci seçilmiş ve ardından oyunculuğa yönelmiştir. Ayla Algan’dan oyunculuk dersleri alan Çağatay Ulusoy ilk oyunculuk tecrübesini Adını Feriha Koydum adlı diziyle yapmıştır. Usta oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Adını Feriha Koydum

-          İçerde

-          Delibal

-          Medcezir

-          Anadolu Kartalları

-          Hakan: Muhafız

22-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar