22 Kasım Pazar Reyting Sonuçları

22 Kasım Pazar Reyting Sonuçları
Arıza, Kefaret, Maria ile Mustafa, Menajerimi Ara ve Tövbeler Olsun dizilerinin yayınlandığı 22 Kasım Pazar reyting sonuçları belli oldu.

22 Kasım Pazar reyting sonuçları Televizyon İzleme ve Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından açıklandı.

Dün prime time'da Show TV, Fox TV, Atv, Star TV ve TRT1'de dört dizi yeni bölümleriyle ekrana geldi. Dünün reytinglerinden önce dün hangi kanalda hangi dizi / program yayınlanmış göz atalım. İşte Pazar dizileri ve programları!

22 KASIM PAZAR REYTİNGLERDE HANGİ DİZİ VE PROGRAMLAR YARIŞTI?

Birbirinden iddialı beş dizinin yeni bölümüyle ekrana gelen dizilerin reyting sonuçları merak ediliyor. Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur'un paylaştığı ilk bölümüyle Fox TV'de yayınlanan 'Kefaret' dizisinin hangi sıralamada yer aldığı en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

Show TV'de Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın başrollerini paylaştığı 'Arıza' dizisi 11. yeni bölümüyle ekrana geldi.

Atv'nin başarılı dizisi 'Maria ile Mustafa' dün 12. yeni bölümüyle yayınlandı.

Star TV'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan 'Menajerimi Ara' dün 13. yeni bölümüyle ekrana gelen yapım oldu.

TRT 1'de 14. yeni bölümüyle yayınlanan 'Tövbeler Olsun' ilgiyle izlenen aile dizilerinden biri oldu.

Pazar ekranına güzel bir giriş yapmak için hazırlanan Fox TV'nin 'Kefaret' dizisi ilk bölümüyle reyting mücadelesi verdi. 

Reytinglerde angi dizi ve program ne kadar izlenme elde etti? Günü hangi sırada tamamladılar? İşte dünün reytingleri!

22 KASIM 2020 PAZAR REYTİNG SONUÇLARI

Total'de dün birinci sırada yer alan program 'MasterChef Türkiye' oldu. 'Arıza' dizisi günü ikinci sırada tamamlarken, Fox TV'nin yeni dizisi 'Kefaret' günü dördüncü sırada tamamlayabildi. 'Maria ile Mustafa', 'Mejanerimi Ara' ve 'Tövbeler Olsun' dizileri Total reytinglerinde ilk 10'a giremeyen yapımlar oldu. 

AB kategorisinde de günün birincisi değişmedi. Tv8'in sevilen yemek yarışma programı 'MasterChef Türkiye' bu kategoride de birinci sırada yer aldı. 'Kefaret' dizi bir sıra yükselerek günü üçüncü sırada tamamladı. 'Arıza' bir sıra düşerek dördüncü sırada yer alırken, Total'de ilk 10'a giremeyen 'Mejanerimi Ara' dizisi günü altıncı sırada tamamladı. 'Tövbeler Olsun' ve 'Maria ile Mustafa' dizileri AB kategorisinde de ilk 10'da yer alamadı.

23-11-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar