Ünlü fenomen Enes Batur ölümden döndü!

Ünlü fenomen Enes Batur ölümden döndü!
Ünlü sosyal medya fenomeni Enes Batur lüks aracıyla yaptığı kazada ölümden döndü. Aracında büyük hasar oluşan Enes Batur'un son durumu nasıl?

Sosyal medyada tanınan ve özellikle gençler tarafından ilgiyle takip edilen Enes Batur ve kız arkadaşı Ecenaz Etiler Nispetiye Caddesi'nde büyük bir kaza geçirdi. Enes Batur'un milyonluk aracı kullanılamaz hale gelirken şans eseri Enes Batur kazadan yara almadan kurtuldu. Büyük bir şok yaşayan genç fenomen Batur'u yanına gelen kız arkadaşı Ecenaz Üçer sarılarak teselli etti.

Enes Batur direksiyon hakimiyetini kaybetti

Youtuber Enes Batur bugün geçirdiği kaza ile Türkiye gündemindeydi. Etiler, Nispetiye caddesinde ilerlerken aniden yolda bulunan ağaca çarpan Batur, çarpmanın şiddetiyle büyük bir sarsıntı geçirdi. Kaza anı kameralara yansıyan Enes Batur'un 1.350 milyonluk liralık aracı çarpmanın etkisiyle savruldu. Kullanılamaz hale gelen araçtan Enes Batur yara almadan kurtuldu. Direksiyon hakimiyetini kaybettiği görülen kaza anının görüntüleri kazanın büyüklüğünü gözler önüne serdi.

Enes Batur ve kız arkadaşı Ecenaz Üçer büyük bir şok yaşadı

Enes Batur'un yara almadan kurtulduğu kaza sonrası olay yerine polisler geldi ve araçta incelemelerde bulundu. Enes Batur'a alkol testi yapıldığı fakat Batur'un testinin temiz çıktığı verilen bilgiler arasında. Büyük bir şok yaşayan Enes Batur ve kız arkadaşı Ecenaz Üçer birbirlerine sarılarak şoku üzerlerinden atmaya çalıştı. Sağlık durumları iyi görünen genç çift yine de kontrol amaçlı hastaneye götürüldü.   

Enes Batur kimdir?

Dünyaca ünlü video paylaşım platformu Youtube'da paylaştığı videolar ile bir fenomene dönüşen Enes Batur, özellikle gençler arasında çok konuşulan ve örnek alınan isimlerden. Batur 9 Nisan 1998 yılında Antalya'da doğdu. Youtuber, oyuncu ve şarkıcı olarak kariyer basamaklarını tırmanan genç isim kısa süredi istediği üne kavuştu. Enes Batur Mayıs 2020 verilerine göre bireysel Youtube kanalı olarak en çok aboneye sahip isimlerden biri. Yaptığı eğlence, vlog ve challange tarzı videoalarla milyonlarca izleneme sağlayan Enes Batur bugün saat 11.00 sıralarında yaptığı kaza ile gündeme geldi. Enes Batur ve 23 yaşındaki kız arkadaşı Ecenaz Üçer büyük bir şok yaşadı.

23-11-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar