23 Eylül 2021 Perşembe Reyting Sonuçları

23 Eylül 2021 Perşembe Reyting Sonuçları
TİAK'ın ölçümlediği 23 Eylül 2021 Perşembe reyting sonuçları belli oldu. Barbaroslar, Bir Zamanlar Çukurova, Camdaki Kız yarışında günün birincisi kim oldu?

23 Eylül 2021 Perşembe reyting sonuçları Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından açıklandı. Yayımlanan verilerle birlikte dün ekrana gelen tüm televizyon yapımlarının izlenme istatistikleri ortaya çıkmış oldu. Dün hangi kanalda hangi dizi ve program yayınlandı? Yayınlanan programlar reyting kategorilerinde hangi sırada yer aldı? Dünün reyting sonuçlarını siz değerli ziyaretçilerimiz için derledik.

23 EYLÜL PERŞEMBE REYTİNGLERİNDE HANGİ DİZİ VE PROGRAMLAR YARIŞTI?

Dünün en çok merak edilen konularından biri de perşembe dizileri oldu. Perşembe akşamı atv'de 'Bir Zamanlar Çukurova', trt 1'de 'Barbaroslar', Kanal D'de 'Camdaki Kız' dizileri yeni bölümüyle ekrana geldi. Peki 23 Eylül Perşembe reytinglerinde en çok izlenen hangi dizi veya program oldu? İşte dünün reytingleri.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

23 Eylül Perşembe günü ekrana gelen yapımlar arasında günün en çok izleneni trt 1 ekranlarının yeni dizisi 'Barbaroslar Akdeniz'ın Kılıcı' oldu. Kategorinin ikinci sırasında yer alan yapım geçen sezonun en çok tartışılan dizilerinden biri olan 'Camdaki Kız' oldu. Atv'de yayınlanan 'Bir Zamanlar Çukurova' üçüncü, 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' dördüncü, 'Esra Erol'da ise listenin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

1 BARBAROSLAR AKDENIZ'IN KILICI TRT 1
2 CAMDAKI KIZ KANAL D
3 BIR ZAMANLAR CUKUROVA ATV
4 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
5 ESRA EROL'DA ATV
6 BIR ZAMANLAR CUKUROVA (OZET) ATV
7 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
8 CAMDAKI KIZ (OZET) KANAL D
9 BARBAROSLAR AKDENIZ'IN KILICI (OZET) TRT 1
10 MASTERCHEF TURKIYE TV8

AB İLK 10 PROGRAM

AB kategorisinde ise zirvenin sahibinde değişiklik yaşandı. Kanal D'de yayınlanan 'Camdaki Kız' günün en çok izlenen dizisi olurken, trt 1'de yayınlanan 'Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı' listenin ikinci sırasında günü tamamlayan yapım oldu. Total'de günü 10. srada tamamlayan 'MasterChef Türkiye' ab kategorisinde üçüncü sırada yer aldı. 'Camdaki Kız' dizisinin özet bölümü dördüncü, 'Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber' ise günü beşinci sırada tamamlayan yapım oldu.

1 CAMDAKI KIZ KANAL D
2 BARBAROSLAR AKDENIZ'IN KILICI TRT 1
3 MASTERCHEF TURKIYE TV8
4 CAMDAKI KIZ (OZET) KANAL D
5 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
6 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
7 BARBAROSLAR AKDENIZ'IN KILICI (OZET) TRT 1
8 BIR ZAMANLAR CUKUROVA ATV
9 ESRA EROL'DA ATV
10 BIR ZAMANLAR CUKUROVA (OZET) ATV

NOT: Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından ölçümlenen reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralaması yayınlanması yasaklandığı için sadece ilk 10 sıralamayı paylaşabiliyoruz.

24-09-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar