28 Aralık 2020 Pazartesi Reyting Sonuçları

28 Aralık 2020 Pazartesi Reyting Sonuçları
28 Aralık 2020 Pazartesi günü yayınlanan dizi ve programların izlenme oranları belli oldu. Reyting sonuçlarına göre dün hangi yapım daha çok izlendi?

28 Aralık 2020 Pazartesi günü yayınlanan dizi ve programların reyting sonuçları ölçümleme şirketi Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafıdan açıklandı.

Dün Show TV'de Çukur, Fox TV'de Yasak Elma, Tv8'de 'MasterChef Türkiye', TRT1'de 'Uyanış: Büyük Selçuklu', Star TV'de ise 'Sefirin Kızı' izleyiciyle buluşan yapımlar oldu. Peki izleyicinin tercihi hangisi oldu? Geçen hafta tüm kategorilerde günü birinci sırada tamamlayan 'Uyanış: Büyük Selçuklu' dizisi bu hafta da aynı başarıyı sürdürebildi mi? Yoksa 'Halit' geri mi dönüyor sorunun yanıt bulduğu 'Yasak Elma' zirveyi göğüsledi mi?

28 ARALIK PAZARTESİ TOTAL İLK 10 SIRALAMA

Zirveyi yakından takip eden ve nefes kesen yeni bölümüyle ekrana gelen "Çukur" günü ikinci sırada tamamlarken, haftanın en çok merak edilen konusunun yanıt bulduğu "Yasak Elma" günü üçüncü sırada tamamladı.Total izleyicisinin tercihi değişmedi. Haftalardır zirveyi sahiplenen TRT dizisi "Uyanış Büyük Selçuklu" bu hafta da aynı başarıyı gösterip günü birinci sırada tamamlayan yapım oldu.

Günün diğer yapımları "Sefirin Kızı" altıncı sırada yer alırken, finale sayılı günler kala yarışma heyecanının da katlanarak devam ettiği "MasterChef Türkiye" listenin sekizinci sırasında kendine yer bulabildi.

28 ARALIK PAZARTESİ AB İLK 10 SIRALAMA

AB'de birinci sırada bir değişiklik yaşanmadı. "Uyanış: Büyük Selçuklu" birinci sırada günü tamamladı ancak listenin diğer sıralamarında yer yerinden oynadı. "Yasak Elma" ikinci sırada kendine yer bulurken, Total'de günü ikinci tamamlayan "Çukur" tam olarak çakıldı. Başarılı dizi listenin altıncı sırasında kendine yer buldu. Günün diğer yapımları "MasterChef Türkiye" dördüncü, "Sefirin Kızı" ise günü yedinci sırada tamamladı.

29-12-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar