30 Ağustos Pazartesi 2021 Reyting Sonuçları

30 Ağustos Pazartesi 2021 Reyting Sonuçları
30 Ağustos Pazartesi 2021 reyting sonuçları belli oldu. Total, AB ve ABC reyting kategorilerinde dünün en çok izleneni hangi yapım oldu?

Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından açıklandı. Yayımlanan verilerle birlikte dün ekrana gelen tüm televizyon yapımlarının izlenme istatistikleri ortaya çıkmış oldu. Dün hangi kanalda hangi dizi ve program yayınlandı? Yayınlanan programlar reyting kategorilerinde hangi sırada yer aldı? Dünün reyting sonuçlarını siz değerli ziyaretçilerimiz için derledik.

ÇARŞAMBA GÜNÜ HANGİ DİZİLER YAYINLANDI?

Dünün en çok merak edilen konularından biri de Pazartesi dizileri oldu. Yaz sezonunun da rekabetin düşük olduğu günde 2 dizi yeni bölümüyle ekrandaki yerini aldı. Bu diziler Kanal D'de yayınlanan 'Aşkın Tarifi' ve Atv'de yayınlanan 'Kalp Yarası' oldu. Dizilerin mücadelesine tv8'de yayınlanan 'MasterChef Türkiye'de eşlik etti. Dün izleyicinin tercihi hangi yapım oldu? İşte 30 Ağustos 2021 tarihine ait reyting sonuçları...

30 AĞUSTOS 2021 PAZARTESİ REYTİNG SONUÇLARI

TOTAL İLK 10 REYTİNG SIRALAMASI

Total reyting kategorisinde dün en çok izlenen yapım atv'de yayınlanan 'Kalp Yarası' dizisi oldu. Listenin ikinci sırasında yeni sezona ilk bölümüyle merhaba diyen gündüz kuşağı programı yine Atv'de yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' oldu. Üçüncü sırada 'MasterChef Türkiye' dördüncü sırada 'Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber' beşinci sırada ise bir başka gündüz kuşağı programı 'Esra Erol'da yer aldı. Böylece Atv kanalı total kategorisinde ilk 5 sıralamasında yer alan 1 prime time ve 2 off prime time programıyla büyük bir başarıya imza atmış oldu. Günün diğer dizisi 'Aşkın Tarifi' ise listenin 10'ncu sırasında yer alan yapım oldu.

1 KALP YARASI ATV
2 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
3 MASTERCHEF TURKIYE TV8
4 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
5 ESRA EROL'DA ATV
6 KALP YARASI (OZET) ATV
7 EYYVAH EYVAH (T.S) STAR TV
8 ATV GUN ORTASI ATV
9 SHOW ANA HABER SHOW TV
10 ASKIN TARIFI KANAL D

AB İLK 10 REYTİNG SIRALAMASI

AB reyting kategorisinde dün en çok izlenen yapım 'MasterChef Türkiye' oldu. Listenin ikinci sırasında 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' yer aldı. Böylece Müge Anlı'nın sunumuyla ekrana gelen program iki kategoride de günü ikinci sırada tamamlayan yapım oldu. Listenin devamı ise şöyle; üçüncü sırada 'Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber', dördüncü sırasında 'Kalp Yarası', beşinci sırasında ise Türk sinema filmi 'Eyvah Eyvah' yer aldı. Günün diğer dizisi 'Aşkın Tarifi' günü sekizinci sırada tamamladı.

1 MASTERCHEF TURKIYE TV8
2 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
3 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
4 KALP YARASI ATV
5 EYYVAH EYVAH (T.S) STAR TV
6 GULDUR GULDUR SHOW (TKR) SHOW TV
7 ATV GUN ORTASI ATV
8 ASKIN TARIFI KANAL D
9 HAVA DURUMU KANAL D
10 SHOW ANA HABER SHOW TV

NOT: Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından ölçümlenen reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralaması yayınlanması yasaklandığı için sadece ilk 10 sıralamayı paylaşabiliyoruz.

31-08-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar