30 Mart Cumartesi reyting sonuçları açıklandı

30 Mart Cumartesi reyting sonuçları açıklandı
30 Mart Cumartesi reyting sonuçları açıklandı. Kalk Gidelim mi, Bir Aile Hikayesi mi daha çok izlendi? İşte Cumartesi akşamı reyting sonuçları.

30 Mart Cumartesi reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam yayınlanan dizilerden hangisi ilk sralara yerleşti? Birbirinden başarılı dizi ve programların yer aldığı Cumartesi akşamında hangi dizi veya programlar ilk sırada yer almayı başardı? 

Dün akşam Tv 8 ekranlarında Survivor Türkiye - Yunanistan yarışması yayınlanırken, Trt 1 ekranlarında ise Kalk Gidelim dizisi ekranlardaydı. Fox tv ekranlarında Bir Aile Hikayesi dizisi seyircisi ile buluşurken, Show tv kanalında Güldür Güldür Show ve Star Tv kanalında da Erkenci Kuş yeni bölümleri ile seyirci karşısına çıktı. Peki Atv, Kanal D, Show Tv, Fox Tv, Star Tv, Trt 1, Tv 8 kanalları arasında hangisi ilk sıralara yerleşti? Tv severlerin merakla beklediği reyting sonuçları her sabah 10:30'da seyirciye sunulmakta. Bizlerde siz değerli takipçilerimiz için 30 Mart Cumartesi reyting sonuçlarını hazırladık. Hep birlikte inceleyelim...

30 Mart Cumartesi reyting sonuçları açıklandı

Total’de İlk 10 program

1 HAVA DURUMU ATV
2 SURVIVOR TURKIYE YUNANISTAN TV8
3 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX
4 HERCAI (TKR) ATV
5 IKIZLER MEMO-CAN KANAL D
6 BIR AILE HIKAYESI FOX
7 ATV ANA HABER ATV
8 ATV HABER ATV
9 ERKENCI KUS STAR TV
10 SURVIVOR TURKIYE YUNANISTAN OZET TV8

 

AB grubunda ilk 10 program

1 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX
2 SURVIVOR TURKIYE YUNANISTAN TV8
3 BIR AILE HIKAYESI FOX
4 GULDUR GULDUR SHOW SHOW TV
5 KIM MILYONER OLMAK ISTER ATV
6 SURVIVOR TURKIYE YUNANISTAN OZET TV8
7 GULDUR GULDUR SHOW OZET SHOW TV
8 KALK GIDELIM TRT 1
9 HAVA DURUMU ATV
10 ERKENCI KUS STAR TV

Geçtiğimiz haftanın reyting sonuçlarını inceleyecek olursak;

AB grubunda, Fox tv ekranlarının haber programı Gulbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu 24.07 share ile ilk sırada yer alırken, Tv 8 ekranlarının heyecanlı yarışması Survivor Türkiye - Yunanistan 14.27 share ile ikinci sırada yer almıştı. Trt 1 kanalının sevilen aile dizisi Kalk Gidelim ise 12.74 share ile üçüncü sırada yer almayı başardı.

Total grubunda ise, Tv 8 ekranlarının heyecanlı yarışması Survivor Türkiye - Yunanistan 15.58 share ile ilk sırada,  Fox tv ekranlarının haber programı Gulbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu 18.56 share ile ikinci sırada ve Fox tv ekranlarının yeni dizisi Bir Aile Hikayesi 12.07 share ile üçüncü sırada yer aldı.

31-03-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar