Bir Aile Hikayesi Mahur (Olgun Toker) kimdir?

Bir Aile Hikayesi Mahur (Olgun Toker) kimdir?
Fox Tv'nin yeni dizisi Bir Aile Hikayesi'ne rolüyle ivme kazandıran Mahur (Olgun Toker) dizinin en çok merak edilen karakterlerinden. İşte Mahur karakteri ve detaylar...

Fox Tv’nin yeni yapımlarından olan “This is us” adlı diziden uyarlanan “Bir Aile Hikayesi” yayınlanan her bölümüyle birlikte reytinglerde zirveye doğru ilerliyor. İlk bölümüyle 8. Sıradan reyting sıralamasına giren dizi 3. Bölümüyle birlikte 3. Sıraya yükselmeyi başardı. Geri dönüşlü anlatımıyla sıcak bir aile hikayesi olan Bir Aile Hikayesi’nin sevilen karakteri Mahur Kimdir?  Mahur’un gerçek adı nedir? İşte Mahur karakteri ile ilgili bütün merak edilenler.

Bir Aile Hikayesi Mahur Kimdir?

Fox Tv'de yayınlanan Bir Aile Hikayesi’nin en önemli karakteri kim diye sorulsa çok kişi Mahur diyecektir. Dizideki üç kardeşten aile kuran sadece Mahur. Mutlu bir ailesi olduğu görülüyor. Ya da dışarıdan öyle görülse de Mahur’un hayatında çözmesi gereken sorunları var. Aslında üçüz olmadıklarını öğrendiğinde şaşkınlık yaşasa da yapacağı bir şey yoktur. Henüz birkaç günlükken cami avlusuna bırakıldığını öğrendikten sonra yıllarca öz babasını arar ve onu doğum gününde bulduğunda sinir krizi geçirir.  İki çocuğu olan Mahur karısıyla oldukça iyi anlaşmaktadır. Artık hayatında herkese akraba olarak tanıttığı öz babası da vardır ve ne yazık ki babası ölümcül hastalığa yakalanmıştır. Mahur’un zamanla bilmediği geçmiş hikâyesini öğrenmesi Bir Aile Hikayesi’ni seyirciye daha özel kılıyor. Mahur için dizinin izlekliği en fazla olan karakteri diyebiliriz.  

Bir Aile Hikayesi Olgun Toker Kimdir?

Akdeniz bölgesinin inci kenti Mersin doğumlu olan Olgun Toker’in doğum tarihi 12 Mart 1986’dır. Babası kaptan annesi ise ev hanımı olan Toker, Müjdat Gezen Tiyatrosunda Tiyatro Eğitimine başlayıp başarılı bir şekilde buradan mezun olmuştur. Olgun Toker aslında iyi bir çizer olma hayaliyle yaşamaktadır.

Televizyon sektörüne 2012 yılında ATV’de yayınlanan Son dizisiyle giriş yapan sanatçı yine Atv’de yayınlanan Karadayı dizisiyle tanınmaya başlamıştır. Kanal D’nin Şeref Meselesi ve Star Tv’nin Tatlı Küçük Yalancılar dizilerinde de rol almıştır.

Olgun Toker asıl başarısını Kanal D’de yayınlanan Hayat Şarkısı adlı diziyle elde etti. Hayat Şarkısı’nda Mahir karakteriyle ekranların aranılan yüzü oldu.

Bir Aile Hikayesi’nden önce ise Star Tv’nin Çember dizisinde Cumali karakteriyle seyirciyle buluşan Olgun Toker; Saklı Hayatlar, Hükümet Kadın, Kurtuluş Son Durak ve Küçük Esnaf gibi gişe başarısı elde etmiş sinema filmlerinde de rol almıştır.

30-03-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar