Yalnız Kurt Mira (Yaprak Medine) Kimdir?

Yalnız Kurt Mira (Yaprak Medine) Kimdir?
Atv ekranlarının yeni dizisi Yalnız Kurt’un kendisi kadar oyuncuları da merak ediliyor. Dizide dikkat çeken isimlerden biri de Mira karakterine hayat veren Yaprak Medine kimdir?

Osman Sınav’ın yeni dizisi Yalnız Kurt Atv ekranlarında yayınlanmaya başladı. Yalnız Kurt dizisi ilk bölümüyle reytinglerde yerini almayı başardı. Sinegraf imzalı, ilk bölümü 28 Ocak 2022 tarihinde yayınlanan, başrollerinde Hasan Denizyaran, Cihan Ünal ve Damla Colbay’ın yer aldığı aksiyon ve dram ağırlıklı olan dizi, Golyat’a karşı verilen mücadelenin destansı hikayesini ekrana taşıyor. Dizi konusu ve oyuncu kadrosuyla izleyicilerin dikkatini çekti. Dizide Mira karakterini canlandıran genç oyuncu da dizideki performansı ile seyircilerden tam not almayı başardı. Yalnız Kurt dizisinde Mira karakterini genç oyuncu Yaprak Medine canlandırıyor. Yaprak Medine adını ilk kez Menajerimi Ara dizisi ile duyurmuştu. Yalnız Kurt Mira kimdir? Yaprak Medine Kimdir?

 

Yalnız Kurt Dizisi Mira Kimdir?


Dizinin oyuncu kadrosunda Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Damla Colbay, Deniz Evin, Külşat Alnıaçık, Murat Han, Polat Bilgin ve Yaprak Medine yer alıyor. Dizide Mira karakterini canlandıran oyuncunun kim olduğu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Yalnız Kurt Mira kimdir?

Yaprak Medine dizide canlandırdığı Mira karakteri hakkında ‘’Tam adım Semiramis Myers Hanzade… Babam Amerikalı… Hanzade soyadını da annemden aldım; annem saray soyundan geliyor. Dedesi, sarayın damatlarındanmış; Padişah’a ihanetle suçlanıp sürgün edilmiş. Bir yanım Amerikalı, bir yanım Türk, ama ruhum haymatlos; hiçbir ülkeye, hiç kimseye gönül bağım yok. Sadakatim sadece ve sadece Golyat’a...’’ ifadelerini kullandı. 

Yaprak Medine Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Nereli: İstanbul

Yaş: 25

Burcu: Yengeç

Boyu: 1.73

Kilo: 48

Yaprak Medine 8 Temmuz 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 25 yaşındaki genç oyuncu reklam ve dizilerde sıkça rol almıştır. Yaprak Medine, oyuncu olmayı çocukluk hayali olarak tanımlıyor. Tarzını ise maskülen ve minimalist olarak belirtiyor.

Oyunculuk eğitimini yeni tamamlayan Yaprak Medine, Eti karam gurme reklamı gibi reklam filmleri ve bir kısa video film deneyiminden sonra 2020 yılında çekimlerine başlanan Menajerimi Ara dizisi Beren karakterini canlandırdı.

Yaprak Medine’nin Oynadığı Diziler

2018 - Gazapizm: Ölüler Dirilerden Çalacak (kısa video film)

2020 - Menajerimi Ara (Beren/Dizi)

2022 - Yalnız Kurt (Mira/ Dizi)








01-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar