4 Ocak Salı Masumlar Apartmanı Neden Yok?

4 Ocak Salı Masumlar Apartmanı Neden Yok?
TRT 1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve ikinci sezonunda olan Masumlar Apartmanı 4 Ocak Salı Akşamı ekrana gelecek mi? İşte bu sorunun cevabı!

TRT 1 ekranlarında salı akşamları yayınlanan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan Masumlar apartmanı 2 sezondur seyirciyle buluşuyor. Dizi salı akşamları seyirciyi ekrana bağlarken özellikle dizi ilk sezonunda reytinglerde oldukça iyi bir noktaya çıkmıştı. Her ne kadar bu sezon başından itibaren reytinglerinde belirgin bir düşüş yaşasa da yine de salı akşamları seyircinin rağbet ettiği yapımların başında geliyor. Her salı akşamı yeni bölümüyle ekrana gelen dizi yılbaşı arası dolayısıyla 4 Ocak Salı akşamı yeni bölümüyle yayınlanacak mı, yayınlanmayacak mı sorusu merak edildi. Dizinin müdavim seyircileri Masumlar Apartmanı’nın 4 Ocak Salı akşamı olup olmayacağını merak etti. Bunun için internette ve kanal akışında dizinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı araştırılmaya başlandı.

Masumlar Apartmanı 4 Ocak Akşamı var mı?

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden uyarlanan Masumlar Apartmanı ikinci sezonunda TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Bir apartman dairesinde yaşayan ve titizlikleri ve takıntılarıyla ön plana çıkan bir ailenin hikayesinin, aşklarının ve mücadelelerinin anlatıldığı Masumlar apartmanı her salı akşamı seyirciyle buluşuyor. Dizinin yılbaşı nedeniyle ara vermesi ise seyirciyi bir hafta da olsa hikayeden uzak bıraktı. Dizinin 4 Ocak Salı akşamı yayınlanacak yeni bölümünün bu akşam ekrana gelmeyeceği öğrenildi. Dizinin bu akşam yayınlanması gereken 54. Bölümü yerine yayın akışında başka bir yapıma yer verildi.

Masumlar Apartmanı Yeni Bölüm Ne Zaman?

TRT 1 ekranlarının sevilen ve psikolojik gerilim türünde ele alınan dizisi Masumlar Apartmanı bu akşam yılbaşı nedeniyle verilen arada yayınlanmayacak. Bir haftalık olarak planlanan bu aranın ardından dizinin 54. Yeni bölümüyle 11 Ocak Salı akşamı yine aynı saatinde ekranda olması bekleniyor. Son olarak 53. Bölümüyle ekrana gelen dizide Safiye’nin Naci’yle yüzleşmesi ve Gülben’in yeniden apartmana taşınma planları damgasını vurdu. Gülben’in taşınma planları sırasında yaşadığı aksiliklere ise hiç beklemediği yerden yardım geldi. TRT 1 ekranlarının ikinci sezonunda olan sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 11 Ocak Salı akşamı yayınlanacak 54. yeni bölümüyle saat 20.00'da TRT 1 ekranlarında seyircinin huzuruna çıkacak.

04-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar