Yargı Dizisinden İzleyenleri Mutlu Edecek Haber Geldi

Yargı Dizisinden İzleyenleri Mutlu Edecek Haber Geldi
Kanal D ekranlarının bu sezon en sevilen ve en iyi yapımlarının arasında yer alan Yargı müjdeli bir haber ile gündeme geldi.

Dizinin başrolünde yer alan Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nu partner olarak muhteşem bir oyunculuk performansı izlediğimiz Kanal D’nin yeni sezon dizisi büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Yargı dizisi ile ilgili başarı dolu haberler gündeme gelmeye devam ediyor. Yeni sezonda birçok yapımdan farklı olarak ekranlara gelen Yargı ses getirmeyi başardı. Yargı dizisinin bu başarısında ünlü  senarist  Sema Ergenekon'un çok büyük bir payı var. Ekrana geldiği ilk günden itibaren Dizinin hikâyesinden oyunculuklarına kadar herkesi memnun eden bir proje olması da ekibi mutlu eden detaylar arasında yer alıyor.

Pazar akşamlarının sabırsızlıkla beklenen dizisi Yargı, 14 bölüm yayınlandı. Kanalın Sağlık arası vermesi izleyenleri üzmüş olsa da kısa süre sonra yeniden ekranlarda kaldığı yerden devam edecek. Dizide Başrollerin haricinde dikkat çekmeyi başaran diğer oyuncular ise Mehmet Yılmaz Ak, Uğur Polat, Onur Durmaz gibi isimler yer alıyor.  Oyuncuların Dizideki performansları  büyük beğeni topladı. Büyük bir emek sonucu ekranlarda yerini alan Yargı’nın hikâyesi ise her hafta seyircisine ters köşeler yaşatmayı başarıyor. Bir sonraki  sahnenin  tahmin edilmesi zor bir senaryo olması büyük bir beğeni toplamaya yetiyor.

Yargı dizisi hayranlarını mutlu edecek bir haber ile gündeme düştü. Kanal D ekranları için özenle yazılan hikâyenin, oyuncu seçimleri de dikkatlerden kaçmıyor. Ünlü yönetmen Ali Bilgin'in Ay Yapım ile bir araya gelerek  çok ses getiren yapımlarından birine daha imza atmayı başardı.

Dizinin dillere destan olan başarısı  daha ilk sezon bitmeden çeşitli sosyal medya platformları ve kurumlarda yapılan ödül törenlerinden birincilik almayı başardı. Yargı’nın en büyük başarısından biri de uyarlama olarak değil, orijinal Türk yapımı olarak ekranlarda yerini alması. Yargı’nın orijinal Türk yapımı olması büyük başarı elde etmesini sağladı. Yargı dizisi artık yurt dışında da yayınlanacak.  Orijinal Türk dizisi olarak ülkemize büyük bir gurur yaşatmaya hazırlanan Yargı dizisinin izleyenleri bu habere çok sevinecek.

Kanal D nin yılın dizisi olarak anılan Yargı için Uluslararası dijital yayın platformu olan HBO Max dizisinin tüm haklarını satın almak üzere harekete geçti. HBO Max daha önce Sadakatsiz, Alev Alev, Sen Çal Kapımı, Menajerimi Ara, Kara Sevda, Kızım, Kadın, Babil, Mucize Doktor ve Baraj dizilerinin yayın hakkını satın almıştı. Yargı dizisinin orijinal Türk yapımı olarak  yurt dışında ekranlara gelecek  olması büyük başarı dışında gurur  kaynağı  olmayı başardı.

04-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar