4N1K dizisi ne zaman başlıyor?

4N1K dizisi ne zaman başlıyor?
Fox TV'nin yeni dizisi 4N1K ne zaman başlayacak? Merakla beklenen dizinin kadrosunda hangi oyuncular yer alıyor? Dizinin konusu ne? Merak edilen tüm detaylar...

Ödüllü genç yazar Büşra Yılmaz'ın kitabı 4N1K'ndan uyarlanan dizinin başlangıç tarihi dizi takipçleri tarafından büyük merak konusu oldu. Yazın en çok izlenen dizileri arasında olacağı tahmin edilen dizi Fox TV ekranlarında başlayacak. Yaklaşık 6 aydır tanıtımı yapılan dizinin kadrosunda Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş ve Eslem Akar gibi oyuncular yer alıyor.

4N1K NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Beyazperde'de aldığı izlenme oranlarıyla yüksek çıkış ve beğeni kazanan 4N1K dizisinin başlangıç tarihi henüz belli olmadı. 6 aydır tanıtımı yapılan dizinin Temmuz ayının ilk iki haftasında başlaması bekleniyor. Henüz yayın hayatına başlamadan bir çok habere konu olan 4N1K dizi reytinglerde istenilen başarıyı göstermesi dahilinde gelecek sezon ekranlardaki yerin koruyacak. Dizinin yayınlanma tarihi netleştiği an yazımızdaki yerini alacaktır.

4N1K KONUSU

Yaprak, çocukluktan beri kızlar dünyasından uzak, yanı başındaki dört adamdan oluşan rengarenk bir dünya kurmuştur kendine. Bir gün bu dünya, gizemli bir biçimde hayatına giren Barış’ın oyunlarıyla değişir. Bu değişim, onu kendisine ve kızlar dünyasına doğru bir keşfe çıkarır. Artık bir seçim yapmak zorundadır; ya bir ‘masal prensi’ni ya da ‘gamzeli kahraman’ı seçecektir…

Aşktan, okuldan, ailelerinden yana tam manasıyla bela mıknatısı olan; her zorluğu birbirlerine tutunarak aşan bu beş gencin; çocukken verdikleri o söz, her arıza durumda yineledikleri o cümle, hikayemizi en iyi şekilde özetlemektedir aslında:

''HEPİMİZ KIZIMIZ, KIZIMIZ HEPİMİZ İÇİN!'

21-06-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler