4N1K beyazperdeden sonra, şimdide televizyon ekranlarında.

4N1K beyazperdeden sonra, şimdide televizyon ekranlarında.
Ödüllü genç yazar Büşra Yılmaz'ın 4N1K adlı ünlü romanı önce sinema filmi olmuştu şimdilerde de dizi olmaya hazırlanıyor. 4N1K dizisi bakalım hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacak. İşte dizi ile ilgili detaylar...

Büşra Yılmaz'ın 4N1K adlı romanının, uyarlanıp sinema filmi olmasının ardından şimdide ünlü roman dizi olmaya hazırlanıyor. Fox tv ekranlarına gelecek olan dizi oldukça merak ediliyor. Sinema filmi olarak oldukça beğeni kazanan romanın dizi halinin de çok beğenileceği düşünülüyor.

Medyatava’nın haberine göre 4N1K adlı roman dizi olacak. Dizinin yapımcılığını Fabrika Yapım/Öner Arslanel, senaryo yazarlığını da Ferhat Ergün yapacak. Yönetmen koltuğunda ise Murat Onbul’un oturacağı '4N1K' dizisi FOX tv izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor

Dizinin oyuncu kadrosunda Gözde Mutluer, Hasan Denizyaran, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş gibi başarılı isimler yer alacak.

4N1K dizisinin konusu nedir?

'4N1K' adlı romandan uyarlanan sinema filmi, gençlik, romantik-komedi filmi olarak büyük beğeni toplamıştı. Şimdi de dizi olarak seyircinin karşısına çıkacak.

Dizide yine dostluk, aşk, gençlik ön planda olmakla birlikte, beş gencin kahkaha ve macera dolu hikayeleri konu edilecek.

Genç yazar Büşra Yılmaz'ın satış rekorları kıran kitabı 4N1K, geçtiğimiz aylarda beyazperdede yerini almıştı.

Fabrika Yapım ile TAFF ortaklığında çekilen gençlik filmi 4N1K, 12 Mayıs'ta gösterime girmiş ve 12 haftada toplam 459 bin seyirci ile 4 milyon 960 bin TL hasılat toplamayı başarmıştı. Deniz Coşkun'un yazıp yönettiği filmin yakaladığı başarının ardından yapımcısı projeyi dizi yapmaya karar verdi. Dizi çalışmaları ise aralıksız devam ediyor.

 

06-09-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler