6 Ocak Cuma 2023 Reyting Raporu

6 Ocak Cuma 2023 Reyting Raporu
Zirveye adını yazdıran Star TV' nin sevilen dizisi Yalı Çapkını ‘nın özeti totalde ve ABC grubunda 4., AB grubunda ise 5. oldu

Haftanın son iş günü olan Cuma günü reytingleri nasıl  gerçekleşti? Önceki haftalarda zirveye damga vuran Yalı Çapkını dizisi bu hafta kaçıncı sırada yer aldı? Gündüz kuşağı  programlarında son durum ne? Dizilerin ara verdiği bu haftada ilk 10 ‘a damge vuran diziler hangileri? Haber bültenlerinde hangi ana haber bültenleri ilk 10 ‘a girdi ? Teker teker bütün programların değerlendirildiği reytın sonuçları yazımızın içeriğinde….

6 Ocak Cuma 2023 Reyting Raporu

Cuma gününün zirvesine ismini yazdıran yapım Star TV ‘nin Yalı Çapkını dizisi oldu. Bütün gruplarda 1. olan Yalı Çapkını büyük bir başarıya imza attı. Show TV ‘nin Kzılcık Şerbeti Ab grubunda 3., ABC grubunda 5. ve totalde 8. oldu. Kızılcık Şebeti dizisinin özeti de AB grubunda 8., ABC grubunda ise 9. oldu.

İlk 10 ‘a adını yazdıran tek snema filmi ; Vahşetin Çağrısı

ATV ‘de yayınlanan Vahşetin Çağrısı isimli yabancı sinema filmi totalde 7., ABC grubunda 8. ve AB grubunda 9. olarak kendine yer buldu.

Gündüz Kuşağında Müge Anlı ve Esra Erol Fırtınası sürüyor

Gündüz kuşağında iki programın rekebeti kıyasıya devam ediyor. Her ikisi de ATV ‘de yayınlanan programlardan Müge Anlı İle Tatlı Sert her üç grupta da Yalı Çapkı’nının ardından 2. olarak listede kendine yer buldu. Esra Erol ‘da programı ise totalde 3., AB ve ABC grubunda 6. oldu.

Masterchef Türkiye ‘de sona doğru

Masterchef Türkiye ‘de finale yaklaştıkça yayınlandığı gün saısı azalmaya başladı. İlk üçe kalan Kıvanç ‘tan sonra 2. isminde belli olduğu programda büyük bir heyecan hakimdi.Yarışmayı kazanarak yarıfinale ismini yazdıran ikinci ismin Metin olduğu program AB ve ABC gruplarında 10. olarak ismini ilk 10 ‘a yazdırdı.

İşte ilk 10 'a ismini yazdıran programlar;

TOTAL İLK 10 PROGRAM

AB İLK 10 PROGRAM

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM 

07-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar