'Yalı Çapkını' zirveye demir attı

'Yalı Çapkını' Zirveye demir attı
Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu gibi genç yeteneklerin yanı sıra Çetin Tekindor ve Şerif Sezer gibi usta oyuncuların rol aldığı dizinin on altıncı bölümü yayınlandı

Yalı Çapkını 'nın kaçıncı bölümü yayınlandı? Son bölümün konusu ne? Mert Ramazan Demir kimdir? Yalı Çapkını' nda kim kimi oynuyor ? ve daha merak ettiğiniz bir çok konu yazımızın içinde....

'Yalı Çapkını' zirveye demir attı

Star TV ‘nin reyting canavarı dizisi ‘Yalı Çapkını’  yine cuma günü zirveleri  kimselere kaptırmadı. Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu gibi genç yeteneklerin yanı sıra Çetin Tekindor ve Şerif Sezer gibi usta oyuncuların rol aldığı dizi izleyicileri ekrana kilitliyor.  Hem total hem de AB ve ABC gruplarında 1. Olan dizinin on altıncı bölümü yayınlandı.

16.  Bölüm özeti

Aralarındaki sıkıntılar artarak devam ederken Seyran ‘ı babası Kazım evlerinegötürür. Bunu yediremeyen Ferit eşini babasının evinden babası ve abisinin yardımıyla dağ evine kaçırır. Araları bozuk olan dedesinin ve kayınpederini barıştıracağı konusunda Seyranla girdiği iddiayı kabul eder. Hattuşa ‘nın da etkisiyle olmaz denilen olur ve dedesi Halis Ağa, kayınpederi  Kazım ‘dan özür diler. Sultan ie Ferit arasındaki yakınlaşmayı Yusuf  Seyran ‘a söylese de inandıramaz. Babası ile yengesi İfakat arasındaki yakınlaşmayı gören Ferit yıkılır ve durumu Seyran ‘a söyler. Seyran ‘ın durumdan haberdar olduğunu öğrenince iyice köpürür. Dergi çekimlerine giden Ferit ile Seyran  dergi editörü Defne ile tanışırlar. Ferir Defne ‘den hoşlanmazken Seyran tam tersine adeta bayılır. Akşam Defne ‘nin davet ettiği yemekte beklenmeyen gelişmeler yaşanır.  

Yalı Çapkını ‘da kim kimdir ?

Seyran - Afra Saraçoğlu

Ferit - Mert Ramazan Demir

Halis Ağa - Çetin Tekindor

Hattuç - Şerif Sezer

İfakat - Gülçin Şantırcıoğlu

Orhan - Emre Altuğ

Gülgün - Gözde Kansu

Abidin - Ersin Arıcı

Suna - Beril Pozam

Fuat - Doğukan Polat

Sultan - İrem Altuğ

Asuman - Öznur Serçeler

Şefika - Hülya Duyar

Kazım - Diren Polatoğulları

Esme - Sezin Bozacı

Latif - Yiğit Tuncay

İbrahim - Cansu Fırıncı

Dicle - Selen Özbayrak

Yusuf - Umut Gezer

Mert Ramazan Demir kimdir?

1998 İstanbul doğumludur. Mert Ramazan Demir’in boyu 178 cm, kilosu 73 kg,  burcu ise yaydır.

Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio’da eğitim aldı. Beyazperdede rol aldığı ilk film, “I Am You”da başrolü Damla Sönmez, Cansu Tosun ve Ushan Çakır ile oynadı. 2020’de yayınlanan, yönetmenliğini Can Evrenol’un yaptığı “Çıplak” isimli mini dizinin başrolünde yer aldı. Mert Ramazan Demir, FOX'ta yayınlanan “Öğretmen” dizisinde oynadı. Netflix’te yayınlanan Ufo filminde boy gösterdi. Şimdilerde ise Yalı Çapkını dizisinde Ferit rolünü başarıyla canlandırıyor.

07-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar