Dokuz Oğuz Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

Dokuz Oğuz Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu
Yeni yayınlanacak dizilerden olan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanacak Dokuz Oğuz’un yayın tarihi belli oldu. Dizi 21 Ocak Cumartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Gold Film tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Dokuz Oğuz dizisi uzun süredir seyirci tarafından merakla beklenen dizilerin başında geliyor. Askeri bir proje olan Dokuz Oğuz’un hikaye ve senaryosunu Süleyman Çobanoğlu kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda ise Cem Akyoldaş oturuyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin çekimleri Eskişehir ve çevre illerde yapılıyor ve dizi Fox Tv için büyük önem arz ediyor. Yeni başlayan dizilerinden beklediği reytingleri alamayan kanal için Dokuz Oğuz dizisi sabırsızlıkla beklenirken haftalar önce başlayan çekimler sonunda dizinin ilk bir iki bölümünün hazır olduğu öğrenildi. Yayın tarihi henüz tam netlik kazanmasa da dizinin 21 Ocak Cumartesi akşamı ekrana geleceği belirtiliyor.

Cumartesi Günü Yayınlanacak

Gold Film tarafından Fox Tv için hazırlanan yeni projelerden Dokuz Oğuz’un çekimleri halen devam ediyor. Dizinin yayın tarihini merak eden seyirciler bu konuda araştırmalar yaparken gazeteci Birsen Altuntaş’tan bu konuyla ilgili olarak bir haber geldi. Habere göre merakla beklenen askeri proje olan Dokuz Oğuz’un yayın tarihi 21 Ocak Cumartesi günü olarak belirlendi. Bu durumda dizi cumartesi akşamları ekrana gelen reytingi yüksek iki dizi olan Gönül Dağı ve Kardeşlerim’le reyting mücadelesine girecek. Kanalın büyük bir umut bağladığı dizinin kadrosunda Kubilay Aka, Deniz Işın, Yasemin Allen, Hakan Boyav, Tuncer Salman, Dağhan Külegeç, Kayhan Açıkgöz, Rami Narin ve Mehmet Çevik gibi isimler yer alıyor.

Dokuz Oğuz Konusu Ne?

Yakında Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanacak Dokuz Oğuz Dizisi askeri bir proje olarak dikkat çekiyor. Dizi, Albay Tomris’in liderliğinde kurulan Türk Dünyası Acil Müdahale Timi’nin hikayesini anlatmaktadır. Hikayede Albay Tomris en seçkin askerlerden oluşan Oğuz Timi’ni kurmuştur. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin en seçkin askerlerinden oluşan bu birlik dünyanın her noktasında kıyıma, zulme uğrayan Türkler için mücadele edecektir. Tim toplam dokuz askerden oluşmaktadır ve verilecek her görevin altından kalkacak güce ve inanca sahiptirler. Dokuz Oğuz timinin görece başlamasıyla artık dünyada hiçbir Türk yalnız ve kimsesiz değildir.

07-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar