8 Haziran Pazartesi Reyting Sonuçları ve Sıralaması!

8 Haziran Pazartesi Reyting Sonuçları ve Sıralaması!
8 Haziran Pazartesi günü televizyonlarda ne seyredildi? Total, AB ve ABC Gruplarında ilk 10 sıralaması nasıl oluştu? İşte 8 Haziran Pazartesi Gününe ait reyting sonuçları!

8 Haziran Pazartesi gününe ait reyting sonuçları açıklandı. 8 Haziran Pazartesi gününde reyting sıralaması nasıl oluştu? Tv 8’in efsane yarışma programı Survivor’da sona yaklaşıldıkça heyecan tavan yaparken seyirci de her gün bu yarışmayı lider koltuğuna oturtuyor. Peki, Survivor liderliğini devam ettirebildi mi? 8 Haziran Pazartesi gününde uzun bir aradan sonra yeni bölümüyle ekrana gelen Kanal D’nin Zalim İstanbul’u nasıl bir sonuç aldı? Atv’nin heyecanla takip edilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster nasıl bir sonuç aldı? Hangi haber bülteni lider oldu ve kanalların kuşak programları sıralamaya girebildi mi? Televizyonların reyting sıralaması nasıl oluştu? Total grubunun merakla beklenen ilk 10 sırası nasıl şekillendi? İşte 8 Haziran Pazartesi 2020 gününe ait Total reyting sonuçları!

TOTAL REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI 8 Haziran Pazartesi 2020

1-      Survivor  Tv 8

2-      Fatih Portakal ile Fox Ana Haber  Fox Tv

3-      Survivor Ekstra   Tv 8

4-      Müge Anlı İle Tatlı Sert   Atv

5-      Esra Erol’da   Atv

6-      Zalim İstanbul   Kanal D

7-      Sen Kiminle Dans Ediyorsun (T.S)   Show Tv

8-      Show Ana Haber   Show Tv

9-      Kanal D Ana Haber   Kanal D

10-   Kim Milyoner Olmak İster   Atv

AB GRUBU REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI!

8 Haziran Pazartesi günü AB grubunda reyting sıralaması ilk 10 nasıl şekillendi. Yeni bölümüyle ekrana gelen Tv 8’in artık gün birincisi olmaya alıştığımız ve ilk 10’da en az üç yapımı olan Survivor liderliği korudu mu? Kanal D ekranlarında yeni bölümüyle ekrana gelen ve uzun bir süredir yayınlanmayan dizisi Zalim İstanbul ilk 10’a girebildi mi? Kanalların ana haber bültenleri ve kuşak programları sıralamada hangi sıraları paylaştı? Özellikle sinema filmlerinin yoğun olduğu bu günde kanallar nasıl bir başarı ortaya koydu? Artık yaz sezonuna girildiği bu günlerde seyircinin tercihi nasıl şekillendi? Fox Ana Haber tahtını korudu mu yoksa diğer kanalların ana haberleri onu yerinden mi etti? İşte 8 Haziran Pazartesi gününde reyting sonuçları ve ilk 10 sıralaması.

AB GRUBU REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI 8 Haziran Pazartesi 2020

1-      Survivor  Tv 8

2-      Fatih Portakal ile Fox Ana Haber  Fox Tv

3-      Survivor Ekstra   Tv 8

4-      Zalim İstanbul   Kanal D

5-      Sen Kiminle Dans Ediyorsun (T.S)   Show Tv

6-      Kim Milyoner Olmak İster   Atv

7-      Müge Anlı İle Tatlı Sert   Atv

8-      Yaparsın Aşkım (Tkr)   Fox Tv

9-      Sen Kiminle Dans Ediyorsun (T.S) (Tkr)   Show Tv

10-   Show Ana Haber   Show Tv

ABC GRUBU REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI!

8 Haziran Pazartesi 2020 tarihine ait reyting sıralamasında ABC grubunda liderliği hangi yapım göğüsledi? Günün en çok izlenen ilk 10 yapımı hangi kanallara ait ve sıralama nasıl oluştu? ABC grubunda ilk 10 sıralaması nasıl oluştu ve hangi kanalın yüzü güldü? Kanalların seyircinin beğenisine sunduğu yerli ve yabancı sinema filmler ve tekrarları yayınlanan diziler sıralamada nasıl bir sonuç aldı? Artık reyting yarışında iyice kızışan magazin programları nasıl bir sonuç elde etti? Yaz sezonu yarışının yavaş yavaş kendini hissettirdiği bu günlerde seyirci nelere ilgi gösterdi? Kanallar arasında ana haber bültenlerinin rekabetinden kim galip çıktı? İşte ABC grubunda aranılan reyting sorularının cevabı!

ABC GRUBU REYTİNG İLK 5 SIRALAMASI 8 Haziran Pazartesi 2020

1-      Survivor  Tv 8

2-      Fatih Portakal ile Fox Ana Haber  Fox Tv

3-      Survivor Ekstra   Tv 8

4-      Zalim İstanbul   Kanal D

5-      Kim Milyoner Olmak İster   Atv

6-      Müge Anlı İle Tatlı Sert   Atv

7-      Sen Kiminle Dans Ediyorsun (T.S)   Show Tv

8-      Show Ana Haber   Show Tv

9-      Esra Erol’da   Atv

10-   Kanal D Ana Haber   Kanal D

Not: TİAK’ın aldığı karar sebebiyle reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasını veremiyoruz

09-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar