9 Haziran 2021 Çarşamba reyting sonuçları

9 Haziran 2021  Çarşamba reyting sonuçları
Kuruluş Osman, Sen Çal Kapımı ve Cam Tavanlar rekabetinde en çok izlenen hangisi oldu? İşte 9 Haziran 2021 Çarşamba reyting sonuçları.

Televizyon İzleme Araştırma Komistesi (TİAK) tarafından ölçümlenen 9 Haziran 2021 Çarşamba reyting sonuçları açıklandı. Açıklanan verilerle birlikte dün ekrana gelen tüm televizyon yapımlarının izlenme istatistikleri ortaya çıkmış oldu. Dün hangi kanalda hangi dizi ve program yayınlandı? Yayınlanan programlar reyting kategorilerinde hangi sırada yer aldı? Televizyon yapımları için hayati önem taşıyan reyting sonuçlarını siz değerli ziyaretçilerimiz için derledik.

Çarşamba günü hangi diziler yayınlandı?

Dünün en çok merak edilen konularından biri de Çarşamba dizileri oldu. Televizyon karşısında vakit geçirecek kişiler hangi kanalda hangi dizinin yayınlandığını merak etti ve araştırdı. Dün prime time'da Atv'de 'Kuruluş Osman' dizisinin 62. yeni bölümü, Fox TV'de 'Sen Çal Kapımı' dizisinin 40. yeni bölümü ve Show TV'de ise 'Cam Tavanlar' dizisinin 1. bölümü yayınlandı.

9 HAZİRAN ÇARŞAMBA REYTİNG SONUÇLARI

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Total'de dün en çok izlenen program Atv'de yayınlanan 'Kuruluş Osman' oldu. Listenin ikinci sırasında 'Esra Erol'da', üçüncü sırasında ise 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' yer aldı. Böylece Atv kanalı total'de ilk 3'e 2 program ve bir dizisinin sokmayı başardı. Listenin devamında 'Survivor' dördüncü, 'Kuruluş Osman' özet bölümü beşinci sırada yer aldı. Günün diğer prime time dizileri 'Sen Çal Kapımı' yedinci, ilk bölümüyle yayınlanan 'Cam Tavanlar' ise onuncu sırada günü tamamladı.

AB İLK 10 PROGRAM

AB'de de günün birinci sırada tamamlayan yapım değişmedi. 'Kuruluş Osman' birinci sırada yerini korurken, listenin ikinci sırasında 'Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber' yer aldı. 'Survivor' üçüncü, 'Sen Çal Kapımı' dördüncü, 'Esra Erol'da programı ise listenin beşinci sırasında günü tamamlayan yapım oldu. Günün diğer prime time dizisi 'Cam Tavanlar' günü sekizinci sırada tamamladı.

ABC İLK 10 PROGRAM

ABC kategorisinde de zirvenin sahibi değişmedi. 'Kuruluş Osman' dizisi yine birinci sırada yer alarak tüm kategorileri birinci sırada tamamlamış oldu. 'Survivor' ikinci, 'Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber' üçüncü sırada günü tamamladı. Listenin devamında 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' dördüncü, 'Sen Çal Kapımı' ise beşinci sırada yer aldı. 'Cam Tavanlar' ise sekizinci sırada kendine yer bularak ilk bölümüyle tüm kategorilerde ilk 10'a girmeyi başarmış oldu.

Not: TİAK'ın aldığı karar nedeniyle reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasını yayınlayamıyoruz.

 

10-06-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar