Yasin Obuz'dan Bahar Candan'a ifşa tepkisi!

Yasin Obuz'dan Bahar Candan'a ifşa tepkisi!
Bahar Candan, gündemden düşünce ilginç bir yol izledi. Yalnızlıktan şikayet etti. 5 bin TL maaş, sigorta ve yemek karşılığında kendisine bir arkadaş aradığını duyurdu

Geçen yıl katıldığı Survivor yarışmasında bir hayli popüler olan Yasin Obuz'dan son günlerde tartışmalara konu olan Bahar Candan'a ifşa tepkisi geldi. Sosyal medyayı bir anda hareketlendiren ifşa tepkisi haberimizde. Şimdi detaylar

Yasin Obuz'dan Bahar Candan'a ifşatepkisi!

Her şey kendisine bir arkadaş aradığını duyuran sosyal medya fenomeni Bahar Candan’ın tuhaf girişimiyle başladı. İlk önce dikkate alınmayan Bahar Candan, Survivor ve Masterchef yarışmacısı Yasin Obuz’u işe aldığını duyurunca kıyamet koptu. Öfkeden deliye dönen Yasin Obuz, Candan'ın mesajını ifşa ederek genç kadını rezil etti.

Yasin Obuz bana CV gönderdi

Sosyal medya fenomeni Bahar Candan, gündemden düşünce ilginç bir yol izledi. Sosyal medya hesabından bir duyuru yaparak yalnızlıktan şikayet etti. 5 bin TL maaş, sigorta ve yemek karşılığında kendisine bir arkadaş aradığını duyurarak dikkat çekmek istedi. Teklifi ciddiye alan olmayınca bu sefer farklı bir yol izledi. Geçtiğimiz yıl müthiş bir çıkış yakalayan Survivor ve Masterchef yarışmacısı Yasin'i işe aldığını duyurdu. İşte ne olduysa o andan sonra oldu.

Yanımda bile gezdirmem

Tek amacı gündeme gelmek olan sosyal medya fenomeni Bahar Candan, Yasin Obuz ismini ortaya atarak büyük sükse yaptı. Aradığı kişiyi bulduğunu söyleyen Bahar Candan, şu notu paylaştı: "Yasin Obuz CV'sini gönderdi fakat ABD'de olduğu için Türkiye'ye gelince işe başlayacak. Sigortası olacak. Aylık 5 bin TL'ye arkadaşım olacak"

Yasin Obuz ismi sosyal medyayı bir anda hareketlendirdi. İlgi çekmeyi başaran Bahar Candan keyiflendi ve bir paylaşım daha yaparak Yasin Obuz'u işe aldığını ilan etti. Bunu gören Yasin Obuz öfkeden deliye döndü ve rezaleti mesajı ifşa etti. Yasin Obuz'un tepki gösterdiği sözleri ise herkesi şoke etti. Yasin Obuz, Bahar Candan'a yazdığı hakaret dolu paylaşımda olaya seert tepki gösterdi: "Bahar seni 5 bin TL'ye değil 100 bin TL'ye bile yanımda gezdirmem. Benim deliliğim zekiliğimden seninki aptallığından kaynaklı olduğu için ayrı dünyaların insanlarıyız anlayacağın. Ben şaka yapmıştım ve sen bunu anlamayacak kadar salak olduğun için her yere yaydın, ee bir de üzerimden prim yapmaya kalkmışsın peki şimdi seni benden kim koruyacak? Dua et kadınsın yoksa kafes dövüşü yapardık. Sen kimsin sana yemek yapıp seni koruyalım paçoz."

Bahar Candan, reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla giriştiği dikkat çekme işleminde başarılı oldu olmasına ancak Yasin’den gelen mesaja jet hızında yanıt verdi. “Beni yemeğe çıkarmıştı iş konulu sohbet edip yemek yemiştik bu kişiyle" diyerek kendini savunan Bahar Candan ile ilgili gelişmeleri takipçilerimizle paylaşacağız.

10-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar