Acun Ilıcalı Tv 8’in Yeni Programı Exatlon Callenge Yarışmacılarını Açıkladı!

Acun Ilıcalı Tv 8’in Yeni Programı Exatlon Callenge Yarışmacılarını Açıkladı!
Tv 8 yeni bir yarışma programını ekranlara getirmeye hazırlanıyor. Exatlon Callenge... Yarışma için hazırlıklara başlayan Ilıcalı yarışmacıları açıkladı. İşte o isimler!

Tv 8’de bu günlerde yeni bir heyecan dalgası esiyor. Kanal yeni bir yarışma formatını seyirciyle buluşturmak için son hazırlıklarını yapıyor. Exatlon Callenge. Yarışma programlarında özellikle değişik formattaki yarışma programlarında rakiplerine açık ara fark atan kanal hazırlamaya başladığı bu son yarışmayla da oldukça iddialı. Heyecan, güç, iddia, zorlu parkurlar ve iki takımdan oluşan yarışma, kanalın sahibi Acun Ilıcalı tarafından duyurulurken Ilıcalı yarışmacıları da açıkladı. Özellikle güç ve dayanıklılık üzerine bina edilen Exatlon Callenge için yarışmacılar belirlenirken yarışma daha şimdiden heyecan uyandırmış durumda. Acun Ilıcalı’nın da iddialı ve umutlu olduğu yarışma programının yarışmacı adaylarının belirlenmesiyle çekimlerin yakın zamanda başlayacağı tahmin ediliyor. Exatlon Callenge adlı yarışma programının yarışmacıları ise birbirinden ünlü ve iddialı isimlerden oluşuyor.

Exatlon Callenge Yarışmacıları Kimler?

Acun Medya tarafından hazırlıkları başlayan yeni yarışma programı Exatlon Callenge kamuoyuna açıklanırken yarışmanın yarışmacıları da yine kanalın sahibi Acun Ilıcalı tarafından duyuruldu. Oldukça genç ve enerjik bir yarışmacı kadrosu kurulduğu görülürken yarışmacılar hemen her kesimden ünlülerden seçilmiş durumda. Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan Exatlon Callengea dlı yarışmaya katılacak yarışmacılar şu isimlerden oluşuyor. Doğan Kabak, Buse Plan, Barış Erdoğan, Burce Yağmur Karabal, Uras Benlioğlu, Aleyna Şen, Dilan ay, Buğra Kazancı, Gözde Demiral, Hayrettin, Mendebur Lemur, Öykü Berkan, Furkan Kaya, Elanur Pat, Furkan Yaman, Dilara Aydın, Oğuzhan Uğur, Orkut Işıtmak.

Exatlon Callenge Nasıl Bir Yarışma?

 Exatlon fiziksel güçleri son derece kuvvetli olan sporcu yarışmacılardan oluşan iki takımın spor ve reality mücadelesini konu alan bir yarışma. Exatlon yarışmacıları olimpiyat sporcuları, futbolcular ya da spor yeteneği güçlü olan ünlülerden seçiliyor. Ünlüler ve gönüllüler olarak ayrılmış iki takım haftalar boyu özel kamplarda yaşayarak, hem kendi gruplarının galibiyeti hem de bireysel şampiyonluk için parkurlarda yarışıyorlar. Yarışma her ne kadar Survivor’a benzese de iki yarışma arasında farklar var. Öncelikle Exatlon Survivor’a göre daha zor ve uzun parkurlardan oluşuyor.

Yarışmacı Orkun Işıtmak Yarışmayla İlgili Konuştu!

Yarışmanın ünlülerinden biri olan Orkun Işıtmak Exatlon Callenge ile ilgili konuşurken şu ifadelere yer verdi. “Mecrayı henüz söyleyemiyorum fakat çok güzel bir proje ortaya çıkacak. Acun ağabeyle daha önceden bir araya gelmek çok istemiştik fakat bugüne kısmet oldu. Proje için önümüzdeki ay Dominik’te çekimlere gidicem. Exatlon Challenge, Survivor’dan farklı olacak ve toplamda 18 yarışmacı aynı evde kalacak. Farklı takımlarda 9’ar şekilde bölünecek olan 18 yarışmacı aynı evi paylaşacaklar ve bir yandan da Reality Show tarzında bir proje ortaya çıkacak. Öte yandan projede çok önemli isimler yer alıyor.”

15-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar