Aile Dizisinde Şaşırtan Değişiklik

Aile Dizisinde Şaşırtan Değişiklik
Show Tv’de yayınlanacak olan ve başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ’un rol aldığı aile dizisinde rol alacak olan Özge Özpirinçci son dakikada kadro dışı kaldı.

Şu sıralar hazırlık ve cast çalışmalarının yapıldığı ve yeni yılla birlikte Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizilerden Aile ile ilgili gelişmeler devam ediyor. Kadrosunda başarılı ve usta oyuncuların yer aldığı dizi özellikle Kıvanç Tatlıtuğ ile büyük bir sürpriz yaparak merak uyandırmıştı. Uzun bir aranın ardından yeniden televizyon ekranında bir dizide yer alacak başarılı oyuncunun başrolünde yer alacağı Aile dizisinde ayrıca başka ünlü isimler de yer alıyor. Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Show Tv’nin iddialı projelerinden olan dizide yer alacak isimler arasında olan ve daha önce anlaşmaya varıldığı açıklanan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi ise sektörde adeta bomba etkisi yarattı. Kıvanç Tatlıtuğ ile aynı sahnede yer alacak olan ve dizide psikolog Devin karakterini canlandıracak olan Özge Özpirinçci ile çalışılmaktan vazgeçildi. Son dakika gelişmesi olan bu haber gündemde ilk sıralarda yer aldı.

Özge Özpirinçci Gitti Seranay Sarıkaya Geldi

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Kerem Çatay’ın üstlendiği Aile dizisinin çalışmaları devam ediyor. Halen prodüksiyon ve cast çalışmaları süren dizide son dakika gelişmesi yaşandı. Birsen Altıntaş’ın haberine göre daha önce dizide yer alması konusunda tarafların anlaşmaya vardığı oyuncu Özge Özpirinçci son anda dizinin kadrosundan çıkarıldı. Oyuncu için de sürpriz olan bu gelişme sektörde bomba etkisi yaratırken Özge Özpirinçci’nin yerine kadroya güzel ve başarılı oyuncu Seray Sarıkaya dahil oldu. Uzun zamandır televizyon ekranlarından uzak kalan Seranay Sarıkaya son olarak dijital bir platform için hazırlanan Şahmaran adlı bir dizide rol almıştı. Özge Özpirinçci’nin kadro dışı kalması ve Seranay Sarıkaya’nın Aile dizisine dahil olması herkesi şaşırttı.

Yakamoz S 245’te Birlikte Rol Aldılar

Öbür taraftan Ay Yapım tarafından hazırlanan Aile dizisi bir uyarlama dizisi olarak dikkatleri çekiyor. The Sopranos adlı diziden uyarlanan Aile’de Kıvanç Tatlıtuğ Volta adlı bir gece kulübünü işleten Aslan karakterine hayat veriyor. Dizide Psikolog Devin ise Aslan ve ailesini tedavi etmeye çalışan psikolog olarak yer alıyor. Daha önce Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçci Netflix için hazırlanan Yakamoz S 245 adlı dizide birlikte rol almışlardı. Kerem Çatay’ın bu sebeple ikiliyi ayırdığı iddia ediliyor.

09-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar