Acun Ilıcalı'dan şok eden Şeyma Subaşı itirafı!

Acun Ilıcalı'dan şok eden Şeyma Subaşı itirafı!
Acun Ilıcalı'dan şok eden Şeyma Subaşı itirafı! Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı hakkında konuştu. Şeyma Subaşı sevgilisi ile barıştı mı?

Ünlü isim Acun Ilıcalı'dan eski eşi Şeyma Subaşı hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı verdiği röportaj sırasında özel hayatı, iş hayatı ve eski eşi Şeyma Subaşı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı itirafı. Şeyma Subaşı nafaka itirafı. Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'na nafaka vermiyor mu? Şeyma Subaşı sevgilisi ile barıştı mı? Acun Ilıcalı kimdir?

İşte Acun Ilıcalı'nın röportajından bir kaç açıklama;

Ben sizi 4 yıldır tanıyorum. Son 2 yıldır çok mutlu olduğunuzu görüyorum. Sebebi Çağla Altunkaya mı?
- Öyleyim. Çağla’yla çok güzel bir ilişkimiz var. 2 yılı devirdik. Çok üretken bir dönem geçiriyorum ve bunda Çağla ile yakaladığım huzurun önemli olduğunu düşünüyorum. Ben kafa olarak 25 yaşımda kaldım. Belki annemleri kaybettiğim dönemi yaşıyorum hep. Çünkü çocukluğum, yani o dönemlerim çok mutlu geçti. Çağla da kafa olarak çok olgun. Bu sayede aramızdaki yaş farkını pozitife çeviriyoruz.

Şeyma Subaşı hakkında son çıkan ayrılık haberlerinin ardından sizin ona İbiza’dan ev tuttuğunuz söylendi. sorusunun üzerine Acun Ilıcalı şu açıklamayı yaptı;

Ben maddi konuları hiçbir zaman konuşmadım, konuşmam. Ben nasıl kendi dostlarımı destekliyorsam, çocuklarımın annelerini de destekliyorum. İbiza’dan ev alma falan, bu detaylara girmeye gerek yok. Konu, ilinenin çok dışında. Bizim aramızda 'Şu kadar para yattı, şu kadar yatmadı' diye bir durum da yok. Şeyma’yı ihtiyacı olduğu her zaman desteklerim. Şeyma maddi durumu yerinde olduğu ilk gün, hakkı olmasına rağmen nafaka almayı bıraktı. Yani ilişkisi başladı ve bana 'Şu an paraya ihtiyacım yok' dedi. Zaten onun kafasında 'Acun’dan şu kadar para alayım' diye bir düşüncesi, planı hiç olmamıştır.

Eski eşi Şeyma Subaşı ile iletişimi koparmadığını ve her zaman yardıma hazır olduğunu dile getiren Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'nın nafaka almayı bırakığını belirtti. Eski eşi Zeynep hanıma da nafaka vermeye devameden Acun Ilıcalı, bu durumdan mutluluk duyduğunu söyledi. Öte yandan sevgilisi Çağla Altunkaya ile çok mutlu olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, geçmişte yaşanan hataların faturasını kendine kestiğini söyledi.

03-08-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar