Onur Büyüktopçu paylaşım yapanlara isyan etti!

Onur Büyüktopçu paylaşım yapanlara isyan etti!
Türkiye'yi üzüntüye boğan yangınlar hala sürüyor. Bazı ünlü geçinen insanların sosyal medyada eğlence paylaşımları yapması Onur Büyüktopçu’yu fena halde sinirlendirdi.

Sunduğu birbirinden güzel programlarla haklı bir üne sahip olan Onur Büyüktopçu sonunda dayanamadı ve paylaşım yapanlara isyan etti. Hayranları haliyle ünlü oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu’nun neye isyan bayrağı çektiğini ve tepkisini merak ediyor. İşte o detay haberimizde.

Onur Büyüktopçu paylaşım yapanlara isyan etti!

Birkaç gündür ormanlarımızı yakıp kavuran, yediden yetmişe tüm Türkiye'yi üzüntüye boğan yangınlar hala sürüyor. Hal böyleyken bazı ünlü geçinen insanların sosyal medyada hiçbir şey yokmuş gibi eğlence paylaşımları yapması Onur Büyüktopçu’yu fena halde sinirlendirdi. Arkadaşlarına isyan eden Büyüktopçu, "Artık yeter, delirttiniz adamı…" diyerek umursamaz tavırlara çok sert tepki gösterdi. 

Yangınlar ciğerlerimizi yakıyor

Türkiye'nin birçok farklı yerinde eşzamanlı başlayan ve günlerdir süren orman yangınları ülkeyi büyük üzüntüye sevk etti, insanımız yasa boğdu. Ünlü oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu daha ilk saatlerden itibaren konu ile ilgili üzüntülerini bildiren paylaşımlar yaparak sanatçı hassasiyetini gösterdi. Diğer taraftan ise yangınlar sürerken, sosyal medya hesaplarından ahlaksızca eğlenceli paylaşımlar yapan sözde sanatçı arkadaşlarına da veryansın etti.

Defolup gidin!

Instagram hesabından önce üzüntülerini paylaşan duyarlı sanatçı Onur Büyüktopçu umursamaz tavırlar sergileyen arkadaşalrına fena öfkelendi ve şu ifadeleri kullandı:

“3 gündür zor dayandım, 'Karışmayım' dedim, sustum sustum sustum. Ama artık yeter, delirttiniz adamı, selfileriniz, içkileriniz, danslarınız, yemekleriniz batsın. Allah aşkına beni silin engelleyin, kendi dünyanızda mutlusunuz çünkü beter olun. Gerçekten bazı tanıyamadığım arkadaşlarım, mahalle yanarken yer aldıkları yerdeler, yazıklar olsun. Ülke yanıyor ülke, can gidiyor, insan gidiyor, hayvanlarımız, doğamız ölüyor. Sen de hala yan koyda şampanyalar patlatıp, yat partilerinde ol. Yazmayım diye 3 gündür kendimle savaştım ama artık yeter, defolup gidin.

Bu duyarlı davranışıyla diğer sanatçılarına örnek olan Onur Büyüktopçu tepki gösterdiği arkadaşlarını da kendi sosyal medya hesabından silmeye ve takipten çıkarmaya başladı. 

03-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar