Adın Sen Koy yeni bölümleri başlıyor!

Adın Sen Koy yeni bölümleri başlıyor!
Hafta içi her gün, gündüz kuşağında yayınlanan Adını Sen Koy dizisinin kanalı değişti. Dizi, yeni sezonda artık yeni kanalı STAR TV'de ekranlara gelecek. Yeni sezon bölümleri ile izleyici karşısına çıkacak olan dizide beklenmedik gelişmeler var.

Adını Sen Koy, yeni kanalında yeni bölümleri ile başlıyor!

Adını Sen Koy dizisi yeni sezonda hafta içi her gün 17.15’te Star Tv’de ekranlara gelecek.Gündüz kuşağının ilgiyle izlenen günlük dizisi Adını Sen Koy’un yeni bölümlerinde Zehra ve Ömer'in aşk itirafıyla artık her şey değişecek ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Yapımcılığını Karamel Yapım’ın üstlendiği dizinin Başrollerini Erkan Meriç, Hazal Subaşı, Yaprak Durmaz ve Aykut İğdel paylaşıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Fulya Yavuzoğlu ve Mahir Aktaş yapıyor.

 Sevilen diziyi her gün canlı tv'den izleyebilirsiniz.

Adını Sen Koy’da neler olacak?

Ömer ve Zehra geçirdikleri kazada ölümle burun buruna gelir. O kötü kazadan sonra konakta bütün taşlar yerinden oynar. Zehra ve Ömer'in aşk itirafıyla artık her şey değişecek ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Alev nihayet konaktan ayrılır ve Müzeyyen de onun arkasından gider. Ömer kendisine gelen anlamsız telefonlarla uğraşırken, bir yandan da Salim’i kollayarak Zehra ile buluşur. Acaba karanlık gecede, bir patika yolda Zehra ve Ömer’in ne işi vardır, yoksa onları kötü bir sürpriz mi beklemektedir?

25-09-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar