Afili Aşk 31. bölüm izle

Afili Aşk 31. bölüm izle
Aşk rüzgarları estiren sevilen dizi Afili Aşk 31. bölüm izle; 29 Ocak Pazartesi günü yayınlanacak olan Afili Aşk 31. bölüm izlemek için tüm detaylar..

Afili Aşk 31. bölüm izle; Ayşe ve Kerem aşkı son buluyor. Ayşe'ye görücü geliyor. Bakalım Afili Aşk 29 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak? Afili Aşk 31. yeni bölüm izle.. 

AFİLİ AŞK 31. BÖLÜM İZLE

Ayşe ve Kerem mahkemeden çıkan karar sonucu yollarını ayırıyorlar. Boşanıp rahat edeceklerini düşünürlerken işler aynı şekilde sarpa sarmaya başlıyor. İkilinin boşanmanın ardından dakika bir gol bir  Ayşe'ye talip çıkıyor. Ayşe ise Kerem'in bu habere delireceğini düşünür. Ve bundan o kadar emindir ki hiç tereddüt etmeden gelen görücüyü kabul eder. Ayşe'nin düşüncesine göre Kerem görücülerin geldikleri isteme akşamı kapılarında biteceğini düşünür. Fakat hiç birşey Ayşe'nin düşündüğü gibi gitmez. Kerem, Ayşe yerine bir başkasının kapısını çalmaya gider. Ayşe ve Kerem hayranları bu durum karşısında büyük hüzne kapılır. 

Sevilen dizi Afili Aşk'ın yönetmenliğini  Serdar Gözelekli yaparken senaryosunu ise Barış Erdoğan kaleme alıyor. Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk, Serkay Tütüncü, Güzide Arslan, Benian Dönmez ve Altan Erkekli’nin rol aldığı dizinin yeni bölümü (Afili Aşk 31. yeni bölüm izle) bu akşam Kanal D ekranlarındaki yerini alacak. Boşandıktan yollarını tamamen ayırdıklarını düşünselerde işler iyice sarpa sarar. Modamu'nun reklam yüzü olan Ayşe, hala şirkete gelip gitmemektedir. Kerem ise bu durumdan hiç hoşnut değildir. Bu durumun sona ermesi için elinden geleni yapar. Ve Ayşe ile yaptığı sözleşmeyi fes etme kararı alır. Ortaklığı fesh edeceği haberini alan Ayşe de harekete geçiyor. İkili arasında büyük bir çatışma çıkar. Ayşe ve Kerem'in bu kıyasıya hırs dolu hikayesini konu alan Afili Aşk yeni bölümü ile bu akşam 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak..

Afili Aşk final mi yapıyor? İşte ARC Film’in Açıklaması!

Afili Aşk’ın yapım şirketi olan ARC Film dizinin final yapacak söylentilerini bitirmek için bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Yapımcılığını üstlendiğimiz Afili Aşk dizinizin çekimleri ilk günkü heyecanla devam etmektedir. Özellikle son bir haftadır medyada çıkan “Afili Aşk final yapıyor” konulu haberler asılsızdır ve gerçeği yansıtmamaktadır. 30 Bölüm boyunca izleyici ile buluşan dizimiz her Çarşamba Kanal D ekranında yayınlanmaya devam edecektir. İzleyicilerimize önemle duyurulur.” Bu açıklamayla Afili Aşk’ın en azından şimdilik final yapmayacağı belli olmuş oldu. Peki, bu final söylentileri neden ortaya çıktı? Dizi yaz sezonunda başlamış ve reytinglerinin iyi olması sebebiyle devam etmesine karar verilmişti. Reytingleri belli bir oranda devam eden dizinin reytingleri yılbaşından önceki birkaç bölümde düşmeye başlamıştı. Yılbaşı arasında diziye yapılan müdahaleler de reytingleri düzeltemeyince final yapacak söylentileri iyice konuşulmaya başlanmıştı. ARC Filmin açıklamasıyla şimdilik bu söylenti bitmiş oldu.

29-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler