Afili Aşk 34. Bölüm İzle!

Afili Aşk 34. Bölüm İzle!
Afili Aşk 34. Bölüm İzle! Yayın günü değişen ve artık cumartesi günleri Kanal D Ekranlarında yayınlanan Afili Aşk 34. Bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Afili Aşk 34. Bölüm İzle! 33 hafta boyunca Çarşamba akşamı yayınlanan Afili Aşk dizisi kanal tarafından alınan ani bir kararla yayın günü değiştirildi. Başrollerinde,  15 Şubat Cumartesi günü itibari ile yani bu akşam saat 20:00'de Kanal D'de 34. Bölümü ile sevenleriyle buluşacak. Başrollerinde Burcu Özberk, Çağlar Ertuğrul, ALtan Erkekli gibi başarılı oyunular bulunuyor. Merakla beklenen Afili Aşk 34. Bölüm canlı izlemek için bağlantı linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

AFİLİ AŞK 34. BÖLÜM KONUSU

Kanal D ekranlarında 15 Şubat itibari ile cumartesi akşamları yayınlanacak Afili Aşk yeni bölümde bu hafta dengeler değişiyor. Kendi inatları uğruna aşklarını harcayan iki aşık Kerem ve Ayşe birbirlerinden, aynı ortamda olmaktan yinede vaz geçemiyorlar. Geçtiğimiz bölümde sevgililer günü kutlaması için birbirlerinden habersiz Volkan ve Gonca ile beraber dağ evine giden Ömer ve Ayşe yanlarında birde Ceyda ve Ömer'i götürünce gece buram buram kıskançlık kokmuştu. Ayşe'nin atölyedeki ilk işinide kerem'in toplu alım yaptığını Ayşe öğrenince alkolün de etkisi ile birbirlerine ağır sözler söyler. 

Bu haftaki yeni bölümde ise, Kerem babasından Ayşe'nin babasının katili için yardım etmesini ister. Muhsin Babada geçmiş ile ilgili bir fotografa ulaşır. Fotogragta Kerem'i dehşete düşüren biri vardır. Kerem hemen Ayşe'ye bu fotodan bahseder. Ayşe vakit kaybetmeden gece vakti fotoğraftaki kişilerin peşine düşer. Kerem'in Ayşeyi yalnız bırakmaya vicdanı el vermez ve birlikte katilin yerine giderler.

O izbe yerde Ayşe ve Kerem'i bekleyen büyük bir sürpriz vardır. orada mahsur kalıp ölümle burun buruna geldiklerinde Kerem ilk defa Ayşe'yi kaybetme korkusu içinde onuniçin çabalr. Baklaım Kerem'in çabaları işe yaracak mı? Ayşe'yi ölümden kurtarabilecek mi?

15 Şubat Cumartesi günü yayınlanan Afili Aşk 34.Bölüm ful izlemek için bağlantı linki haberimizde! Kerem'i Ömer hakkında şüpheye düşüren şey geröçek midir?

İyi Seyirler!

15-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar