Afili Aşk başlıyor! Yayın tarihi belli oldu! İşte yayın tarihi!

Afili Aşk başlıyor! Yayın tarihi belli oldu! İşte yayın tarihi!
Kanal D'nin yaz dizisi Afilli Aşk'ın yayın tarihi belli oldu. Tanıtım videoları çok beğenilen Afili Aşk hangi gün ve hangi tarihte yayınlanacak?

Kanal D’nin uğruna özel klipler hazırladığı yaz sezonu dizisi Afili Aşk başlıyor. Afili Aşk’ın yayın tarihi belli oldu. Başrollerinde Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un görev aldığı, Kanal D’nin yeni dizisi ne zaman seyirciyle buluşacak? Afili Aşk ile ilgili bütün ayrıntıları canlitv izleyicileri için derlerdik.

Afili Aşk dizisi ne zaman başlayacak?

Bildiğiniz gibi Afili Aşk’ın tanıtımları geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Yayınlanan tanıtımlar belki de yapımcının ve kanalın beklemediği kadar fazla ilgi gördü. Bilhassa sosyal emdyada klip çokça paylaşıldı ve konuşuldu. Sıcak ve samimi hikayesi ile Afili Aşk dizi severler tarafından merakla bekleniyor. Yaz dizisi olarak başlayacak olan dizinin yayın tarihi de belli oldu. Afili Aşk, yazın devam etmesi beklenen Star Tv’nin Kuzgun dizisine rakip olacak ve Çarşamba günleri yayınlanacak. Tam yayın tarihi olarak da ilk bölümün 12 Haziran Çarşamba akşamı seyirciyle buluşması planlanıyor. Hazırlanan klibindeki heyecan ve samimiyetle Afili Aşk’ın yaz boyunca Kanal D ekranlarında olması bekleniyor.

Afilli Aşk oyuncu kadrosunda kimler var?

Afili Aşk’ın yapımını daha önce 6 Mantı, Eski Hikaye, Lise Devriyesi gibi dizilerin de yapımında gördüğümüz ARC Film yapıyor. Yapımcılığını ise Fatih Enes Ömeroğlu üstlenirken dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli var.

Afili Aşk’ın oyuncu kadrosunda birbirinden kıymetli oyuncular yer alıyor. Başrol oyuncularının Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un olduğunu söylemiştik. Yılmaz Kunt (Berk), Taner Rumeli (Rıza), Benian Dönmez (Melehat), Serkay Tütüncü (Sertaç Çekerek), Asena Tuğal (Hülya), Güzide Arslan (Gonca Durmaz), Altan Erkekli (Muhsin Yiğiter), Neşe Baykent (Yelda Yiğiter), Umutcan Ütebay (Sabri), Uğur Uzunel (Erkut),  , Ozan Dağgez (Samet) ve Hira Su Yıldız (Buse Yılmaz), Zeynep Tuğçe Bayat (Ayça)da dizinin belli olan diğer oyuncuları.

Afili Aşk dizisinin konusu nedir?

Romantik komedilerde genellikle büyük bir tesadüfler ya da büyük bir yalanla diziler başlar. Afili Aşk’ta Ayşe Yılmaz daima çevresindekilerden farklı şiddetlerde darbeler yemiş bir karakterdir. Bu sıkıntılarla birlikte hayat felsefesinden geri atmayan Ayşe’nin daha güçlü bir kişiliğine dönüşmesini izleyeceğiz. Üstelik bu Ayşe, patronunun oğluna bir iftira atar ve onunla evlenir. Artık bu evlilik bütün heyecana ve maceraya açıktır.

21-05-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar