Afili Aşk dizisi Hülya Yiğiter (Asena Tuğal) kimdir?

Afili Aşk dizisi Hülya Yiğiter (Asena Tuğal) kimdir?
Haziran ayında Kanal D'de başlayacak Afili Aşk dizisinin oyuncu kadrosuna Asena Tuğal'da yer alıyor. Hülya Yiğiter karakterini canlandıracak Asena Tuğal kimdir?

Oyuncu kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk, Altan Erkekli, Neşe Beykent, Ozan Dağgez, Asena Tuğal ve Serkay Tütüncü gibi isimleri bulunduran Afili Aşk dizisi 12 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00'de ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Asena Tuğal, Afili Aşk dizisinde Hülya Yiğiter karakterine can verecek. Afili Aşk dizisi Hülya Yiğiter (Asena Tuğal) kimdir?

Ramazan Bayramı sonrası televizyonda yaz dönemine gireceğiz. Kanal D'nin yaz döneminde ekrana getireceği dizilerden birisi Afili Aşk olacak.

Hülya Yiğiter karakteri hakkındaki bilgiler

Samet karakterinin karısı olan Hülya, paraya ve nüfusa çok önem vermektedir. Samet oldukça iyi huylu bir adamdır ancak Hülya, eşini yönetmeyi iyi bilir. Zenginliğini insanların gözüne sokmayı çok seven Hülya  her zaman daha fazlasını ister ve sosyete tarafından itibar görmeyi amaçlar.

Afili Aşk dizisi Hülya Yiğiter (Asena Tuğal) kimdir?

Asena Tuğal, 1 Ocak 1984 tarihinde İstanbul'da doğdu. Boğaziçi Üniversitesi'nde çift anadal yaptı. Matematik ve Fen Bilimleri bölümlerinden mezun oldu. Televizyon sektörüne 2000'li yılların başlarında girdi. 2003 yılında TGRT'nin haber muhabirliğini yapmaya başladı. Daha sonra Kanal D ve Show TV kanallarında da çalıştı. 2006 yılında Miss Turkey'e katıldı ve yarışmayı dördüncü olarak tamamladı. Lisanslı bir kürekçi olan Asena Tuğal, tekvandoda siyah kuşak sahibidir. Asena Tuğal, 2018 yılından bu yana oyuncu Şahin Irmak ile evlidir.

Asena Tuğal'ın dizilerde rol alması 2008 yılında Akasya Durağı'yla birlikte başladı. Dizide konuk oyuncu olarak rol aldı. 2009 yılında Ömre Bedel dizisinde Hande karakterini canlandırdı. 2010 yılında Öğretmen Kemal dizisinde Nehir karakteriyle boy gösterdi.

2013 yılında Aldırma Gönül ve Tozlu Yollar dizilerinde rol aldı. Aldırma Gönül dizisinde Nefise, Tozlu Yollar dizisinde Vildan karakterine can verdi.

2014 yılında Zeynep karakteriyle Kertenkele Yeniden Doğuş dizisinde rol alan Asena Tuğal, yine aynı yıl Leyla karakteriyle Filinta dizisine dahil oldu. Bu iki dizide de 2016 yılına kadar rol almaya devam etti.

2017 yılında Seda karakteriyle Lise Devriyesi dizisinde rol aldı. Kendisini önümüzdeki 12 Haziran akşamından itibaren Afili Aşk dizisinde izlemeye başlayacağız.

25-05-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar