Behzat Ç'ye sürpriz isim. Behzat Ç’nin yeni transferi burada!

Behzat Ç'ye sürpriz isim. Behzat Ç’nin yeni transferi burada!
Blu Tv'nin özel yapımlarından Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nin 3. bölümü 8 Ağustos PErşembe günü izleyiciyle buluşacak. Behzat Ç'nin yeni transferi kim? Ayrıntılar haberimizde.

Yıllar sonra Blu Tv’de ekranlara gelmeye başlayan Behzat Ç. sürpriz transferiyle konuşulmaya devam ediliyor. Behzat Ç.: bir Ankara Polisiyesi geri dönüşüyle çok ses getirdi. Dizinin 3. Bölümüyle birlikte sürpriz olabilecek bir gelişme var. Behzat Ç. İzleyicileri bu sürprizin ne olduğunu merak ediyorlar. Diziye yeni katılan güzel oyuncu kim? Bu konu ile ilgili bütün ayrıntılar haberimizin devamında…

Behzat Ç'ye sürpriz bir isim katılıyor!

6 yıl önce Star Tv’de final yapan sevilen dizi Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi Star Tv izleyicilerini çok üzmüştü. Dizi bu kadar aradan sonra bu ay Blu Tv’de özel yapım olarak tekrar yayınlarına başladı. Üstelik ilk iki bölümüyle de hayli beğenildi. Behzat Ç. Üçüncü bölümde ise Blu Tv İzleyicilerini şaşırtan bir oyuncu olacak. Evet, heyecanın artacağı 3. Bölüm 8 Ağustos Perşembe günü BluTV’de izleyiciyle buluşacak.

Behzat Ç.: Bir Ankara Polisyesi’nin 3. Yeni bölümünde sevilen oyuncu Ahu Türkpence ilk defa görev alacak. Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı Behzat Ç. İle Ercüment Çözer’in canlandırdığı Nejat İşler arasında gelişen gerilimli ve aksiyon dolu çatışmaların yaşanacağı 3. Yeni bölümde bilhassa Behzat Ç.’nin  gözyaşları seyirci üzerinde büyük merak uyandırmış durumda. Malum seyirci Behzat Ç.’nin pek gözyaşına alışık değil. Bu bölüm dizinin dönüm noktalarından olabilir.

Ahu Türkpençe’nin alacağı rol tam olarak bilinmiyor. Ancak sürekli bir rol olduğu görülüyor. Muhtemelen Ahu Türkpençe Behzat Ç. Ve ekibinin üstü olarak ekibe katılabilir. Son zamanlarda bu tür dizilerde kadın müdür modası olduğunu görüyoruz.

Behzat Ç. her zamanki gibi yine hem sosyal medyada hem de muhabbet ortamlarında gündemin üst basamaklarında yer alacaktır. Ekibin bu hafta Ahu Türkpençe ile yaşayacağı olaylar ile birlikte Cinayet Büro’daki kendi aralarında geliştirdikleri farklı diyalogları Blu Tv izleyicilerine keyifli zamanlar geçirtecek.

Yeni Behzat Ç’nin oyuncu kadrosunda kimler var?

Erdal Beşikçioğlu, Canan Ergüder Ece, Ege Aydan, Nejat İşler, Berkan Şal, Güven Kıraç, İnanç Konukçu, Kemal Burak Alper, Ayça Eren, Eray Eserol, Hüseyin Sevimli, Gülşah Çomoğu, Nazlı Kar, Rıdvan Aybars Düzey, Kadir Çelik ve Ahu Türkpençe

05-08-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar