Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ayrıldı

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ayrıldı
Yalı Çapkını dizisinin güzel oyuncusu Afra Saraçoğlu ve dört yıllık sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ayrıldı mı? İşte gündemi meşgul eden haberin detayları!

Şu sıralar Star Tv ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi seyirci tarafından oldukça beğenilmiş durumda. Genç bir erkek ve güzel bir kızın aşkını ekrana getiren dizi aldığı reytinglerle rekorlar kırarken dizide rol alan iki ünlü isim de her gün değişik haberlerle gündemde yer alıyor. Dizinin iki başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan demir dizide iki sevgiliyi canlandırıyor. Dizinin çekimleri ve kamera arkasında da sıklıkla birlikte olan çiftle ilgili bir süredir aşk dedikoduları dile getirilmeye başlanmıştı. Özellikle geçtiğimiz günlerde ikili dizinin yeni yıl yemeğine katılmış ve ardından da başka bir mekana gitmişlerdi. Burada samimi bir şekilde görüntülenen çiftin sevenleri bunu bir ilişkinin başlaması olarak yorumlarken ünlü ve güzel oyuncu Afra Saraçoğlu’nun dört yıllık sevgilisi Mert Yazıcıoğlu’nu ise oldukça rahatsız etti.

Çift Ayrıldı

Yalı Çapkını dizisindeki canlandırdıkları karakterlerle birbirine oldukça yakıştırılan Afra Saraçoğlu ve Mert ramazan Demir’in dizideki aşkları gerçek hayata da mı taşındı. Çiftin sık sık magazin basınında yer alması üzerine bu iddialar daha da fazla gündeme gelirken bu iddiaları doğrulayan başka bir gelişme daha yaşandı. Afra Saraçoğlu ile 4 yıldır birlikte olan Mert Yazıcıoğlu’nun tüm bu iddialardan rahatsız olduğu ve bir hafta önce Afra Saraçoğlu ile birlikte yaşadıkları Uskumruköy’deki evden ayrıldığı öğrenildi. Gündeme bomba gibi düşen bu son gelişme ile ilgili taraflardan henüz bir açıklama yapılmazken olay magazin basını ve sosyal medya ile internet haber sitelerinde yoğun bir şekilde gündeme geldi.

Afra Saraçoğlu Kimdir?

Son dönemin parlayan isimlerinden olan ve dizi ve sinema filmlerinde canlandırdığı karakterle adından sıkça söz ettiren güzel oyuncu Afra Saraçoğlu 2 Aralık 1997 yılında Balıkesir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan oyuncu daha sonra aldığı oyunculuk eğitimleri sonucu dizi ve filmlerde rol almaya başlamıştır. Şu sıralar Yalı Çapkını dizisinde rol alan oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Fazilet Hanım ve Kızları, Kardeş Çocukları, Öğretmen, Yalı Çapkını, Yeşilçam, İkinci Şans, Kötü Çocuk, İyi Oyun ve Aşk Bu mu bulunmaktadır.

30-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar